ĐILASOV SILEDŽIJA OPET UGROŽAVA SIGURNOST PREDSEDNIKA GO MLADENOVAC! Uprkos zabrani prilaska, snima ga i preti! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Vesti

29.05.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlajić je pretio Glišiću.

ĐILASOV SILEDŽIJA OPET UGROŽAVA SIGURNOST PREDSEDNIKA GO MLADENOVAC! Uprkos zabrani prilaska, snima ga i preti! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printscreen/Republika

Đilasov siledžija snima i preti predsedniku GO Mladenovac

Predsednika opštine Mladenovac Vladana Glišića danas oko 15:00 sati mobilnim telefonom je snimao aktivista Grupe građana "Dogovor za Mladenovac“ Stevan Vlajić, i tako prekršio zakonom izrečenu meru zabrane prilaska, sastajanja i komuniciranja sa predsednikom Glišićem. Vlajić je pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu zatvora od sedam meseci zbog divljačkih pretnji upućenih predsedniku opštine Mladenovac.

 

 

Glišić je dogadjaj prijavio policiji s obzirom na to da je Vlajić ove godine proglašen krivim rešenjem Osnovnog suda u Mladenovcu zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.
Vlajić, kome je zabranjen prilazak Glišiću, snimao ga je mobilnim telefonom sa razdaljine od pola metra i pretio kažiprstom, što je i potvrđeno u policiji.

 

- Već oko 15.30 predsednik GO Mladenovac, Vladan Glišić je prijavio da mu je ispred stranačkih prostorija SNS OO Mladenovac, u Ulici kralja Petra Prvoga br.175, prišlo lice Vlajić Stevan (1988) iz Mladenovca, aktivista GG „Dogovor za Mladenovac“ i snimao ga mobilnim telefonom, iako isti ima meru zabrane prilaska, sastajanja i komuniciranja sa imenovanim Vladanom Glišićem, koja je na snazi rešenjem Osnovnog suda u Mladenovcu K.br. 244/22 od 05.03.2024.godine - navedeno je u policiji u ovom gradu i dodato: 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Stevan Vlajić

 

- U obavljenom razgovoru Glišić je izjavio da mu se Vlajić nije obraćao, već ga samo snimao mobilnim telefonom sa razdaljine od 0,5 m, a kada se udaljavao podigao je u vis kažiprst desne ruke bez ikakave komunikacije. U vezi navedenog događaja, obavešten je i konsultovan dež.tužiilac OJT u Mladenovcu Zoran Pavlović koji se izjasnio da se u vezi navedenog događaja OJT u Mladenovcu dostavi izveštaj na dalje postupanje. Takođe, obavešten je i postupajući sudija Osnovnog suda u Mladenovcu Vukanović Slaviša.

Opštinski odbor SNS Mladenovac najoštrije osuđuje ovakvo siledžijsko ponašanje bahatih pojedinaca.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Zora

29.05.2024 19:45

Opozicija non stop sprovodi nasilje, a navodno se bori nasilja.

Ratko

29.05.2024 19:45

Ovakve scene gledamo svakog dana divljackog ponašanja opozicije.

Sandra

29.05.2024 19:46

Sve što opozicija radi nije za primer našoj omladine.

Sara

29.05.2024 19:47

Navikli smo od Đilasovaca ovakvo ponašanje.