"HVALA VAM ZA SVE ŠTO ČINITE ZA SRPSKI ROD, ISTORIJA ĆE TO ZNATI DA CENI!" Gradonačelnik Trebinja uputio pismo podrške Vučiću uoči današnje borbe u Njujorku

Autor:

Vesti

23.05.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pismu se ističe podrška naroda Trebinja i istočne Hercegovine u Vučićevoj misiji da sačuva čast i obraz srpskog naroda.

"HVALA VAM ZA SVE ŠTO ČINITE ZA SRPSKI ROD, ISTORIJA ĆE TO ZNATI DA CENI!" Gradonačelnik Trebinja uputio pismo podrške Vučiću uoči današnje borbe u Njujorku

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav, printscreen/youtube/Herceg Televizija

Gradonačelnik Trebinja, Mirko Ćurić, nedavno je uputio pismo podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uoči njegove borbe u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku. U pismu se ističe podrška naroda Trebinja i istočne Hercegovine u Vučićevoj misiji da sačuva čast i obraz srpskog naroda. Ćurić naglašava da iako je narod brojčano mali, on je herojska nacija koja se kroz istoriju borila za svoju slobodu i čuvala vekovna ognjišta.

Poštovani predsedniče g. Vučiću, narod Trebinja i istočne Hercegovine pruža Vam svaku vrstu podrške u Vašoj misiji da sačuvate čast i obraz srpskog naroda, koji je kroz istoriju uvek bio na strani pobednika, boreći se isključivo za svoju slobodu i čuvanje vekovnih ognjišta.

Naš narod, iako brojčano mali, herojska je nacija, koja je kroz svoju bogatu istoriju tlačena, ali nikada njegovi napadači nisu uspeli da naš narod spuste na kolena, već je uvek prkosno i znajući koliku svetinju brani – ponosno stajao na braniku otadžbine.

Danas je na sceni nova ujdurma istih onih koji su nas kroz istoriju satirali, mučki ubijali i nad Srbima izvršili genocid kakav ne pamti savremeni svet. Ti isti danas žele da na srpski, slobodarski i herojski narod, bace etiketu nečoveštva, optuže nas za ono što dobro znaju da nije istina i da na kraju, ako im dozvolimo, ukinu Republiku Srpsku. 

Već su isti recept primenili na svetom Kosovu i Metohiji, ali im nije bilo dovoljno što su dali podršku separatistima da oduzimaju i kaljaju svetu srpsku zemlju, nego sada žele i da nas kolektivno optuže i stave etiketu koju bi, pre svih, prvo trebali da stave sebi za sve ono što su radili kroz istoriju ne samo Srbima, već celom čovečanstvu.

Zato, gospodine predsedniče, kao gradonačelnik Trebinja, mesta odakle je veliki broj građana završio u jamama od ruke ustaškog, fašističkog i nacističkog zla, želim da Vam pružim punu podršku u Vašem nastojanju da odbranite čast i obraz našeg naroda i svetskim silama pokažete i dokažete da srpski narod nije i neće saginjati glavu pred njihovim pretnjama.

Hvala Vam za sve što činite za srpski rod. Istorija će to znati da ceni! - navodi se u pismu koje je Ćurić uputio predsedniku Vučiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Aleksandra

23.05.2024 09:18

Vučić je čovek koji zaslužuje maksimalno poštovanje svih, jer se nesebično bori.

Vlajko

23.05.2024 09:19

Podrška sa svih strana za veliku borbu predsednika Vučića

Ceca

23.05.2024 09:19

Vučić se suprotstavlja velikim silama kako bi ostvario cilj za svoj narod.

Goran

23.05.2024 09:22

Bošnjaci su činili velike zločine nad Srbima, moraju priznati i naše žrtve.