REPUBLIKA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Parandilović isteran iz SNS, pa postao zvezda opozicije!

Autor:

Vesti

24.05.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao se naročito kada je izvređao Stojana Radenovića (76), koji je polovinom marta bio predsedavajući na konstitutivnim sednicama Skupštine Srbije.

REPUBLIKA EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Parandilović isteran iz SNS, pa postao zvezda opozicije!

Foto: Republika, RTS Printskrin

Miloš Parandilović, poslanik Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića, koji je u parlament ušao sa liste Srbija protiv nasilja Dragana Đilasa, proslavio" se u Skupštini Srbije napadima na vladajuću koaliciju.

Istakao se naročito kada je izvređao Stojana Radenovića (76), koji je kao najstariji poslanik polovinom marta bio u ulozi predsedavajućeg na konstitutivnim sednicama Skupštine Srbije.

Foto: Privatna arhiva

Miloš Parandilović

Parandilović (35) se tada Radenoviću koji je, inače, svrstan među 100 najuticajnijih naučnih umova u oblasti matematike i zahvaljujući čijim radovima je i Beogradski univerzitet svrstan među 300 najboljih na Šangajskoj listi, obraćao drsko sa "ti", urlao, govorio da bi trebalo da pogne glavu, te da će ga  se i unuci stideti.

U naletu besa, Parandilović je, očekujuće, vređao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, za koga je rekao da je šef mafije, da su svi iz SNS lopovi i uzurpatori, trpaju svoje glasače u torove.I sve to uprkos činjenici da je, kako otkriva Republika, ranije podržavao Srpsku naprednu stranku, o čemu svedoče i fotografije koje objavljujemo. Ili baš možda zbog toga, a da bi se dokazao partijskim šefovima.

Foto: Privatna arhiva

Miloš Parandilović izbačen iz SNS

- Parandilović je davao podršku SNS. Ali su tamo provalili da je bahat, neradnik, prevarant. I zato što tamo baš zato nije mogao da napreduje onako kako je on to zamislio prešaoje u opoziciju, gde je uspeo čak da napreduje do poslaničke pozicije. Pa vi vidite kakve kadrove oni neguju - priča upućeni sagovornik Republike.Inače, kako je nedavno pisao naš portal, Parandilović se pokazao i kao politički preletač pošto je od Srpskog Pokreta Obnove, preko Pokreta Kraljevina Srbije, stigao do Aleksićeve NPS i Đilasovog saveza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Stefan

24.05.2024 16:14

Nema ništa od ovakve opozicije koja ne čini ništa az građane Srbije

Tera

24.05.2024 16:20

Ako je takav čovek zvezda,šta reći o ostalima.

Ana

24.05.2024 16:55

Postao je klovn opozicije!

Jana

24.05.2024 17:06

Parandilovica ljudi u Priboju ne mogu da vide očima. Toliko o njemu.