"PREDSEDNIK SRBIJE JE LAVOVSKOM BORBOM POKAZAO KAKO SE BORI ZA SVOJ NAROD!" Bečić: Puna podrška Vučiću u Njujorku!

Autor:

Vesti

23.05.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija na čelu sa njenim predsednikom Vučićem i danas će ponosno da stoji, istakao je Bečić.

"PREDSEDNIK SRBIJE JE LAVOVSKOM BORBOM POKAZAO KAKO SE BORI ZA SVOJ NAROD!" Bečić: Puna podrška Vučiću u Njujorku!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U Generalnoj skupštini UN danas će se glasati o rezoluciji o Srebrenici, koju su predložile Nemačka i Ruanda. 

Delegaciju Srbije u Njujorku predvodi predsednik Aleksandar Vučić, koji je do sada imao na desetine važnih razgovora u diplomatskoj borbi koju bije kako rezolucija danas ne bi bila izglasana.

Tom prilikom oglasio se i Igor Bečić, predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti.

- Pružam punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i čitavom timu u odbrani nacionalnih interesa i srpskog naroda. 

Srbija na čelu sa njenim predsednikom Vučićem i danas će ponosno da stoji, sećajući se svakog srpskog života izgubljenog za slobodu, ali i poštujući i druge žrtve, jer u čojstvu srpskog naroda je empatija i poštovanje žrtava, za razliku od drugih koji zaboravljaju i negiraju zločine nad srpskim narodom.  

Danas u  Generalnoj skupštini UN bićemo svedoci da je međunarodna zajednica nema kada su u pitanju zločini nad srpskim narodom, da ti životi nisu važni i svojim postupcima opravdavaju te zločine. 

Ovim potezom ne doprinose pomirenju u regionu već novom rasplamsavanju i otvaranju krvavih rana majki koje su izgubile decu.

Predsednik Vučić lavovskom borbom je još jednom pokazao kako se istinski bori za svoj narod, opirući se svim pritiscima i ucenama, jer za njega Srbija je jedna jedina i svetinja.

Aleksandar Vučić je sinonim za hrabrost, nacionalni identitet i pre svega za pravednost. 

I posle današnjeg dana naša trobojka će ponosno da se viori, jer mi smo slobodarski narod, država koja se zasniva na poštovanju međunarodnog prava i borbi za istinu i pravdu - zaključio je Bečić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading