NOVI SKANDAL U REŽIJI ALJBINA KURTIJA: Zabranjuju isticanje SRPSKIH ZASTAVA za praznik Svetog Vasilija Ostroškog!

Autor:

Vesti

10.05.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To se vidi iz odgovora na inicijativu građana ove opštine da se postave srpske zastave na javnim površinama za veliki praznik.

NOVI SKANDAL U REŽIJI ALJBINA KURTIJA: Zabranjuju isticanje SRPSKIH ZASTAVA za praznik Svetog Vasilija Ostroškog!

Foto: Profimedia Julien Mattia

Kurtijev lažni gradonačelnik u opštini Leposavić Ljuljzim Hetemi zabranio je da se na veliki pravoslavni praznik Svetog Vasilija Ostroškog u nedelju u Leposaviću postave srpske zastave!

To se vidi iz odgovora na inicijativu građana ove opštine da se postave srpske zastave na javnim površinama za veliki praznik.

Ovo je po ko zna koji put da su Srbi na KiM pod konstantnom represijom prištinskih institucija, o čemu, takođe, svedoči činjenica da se dogodilo više od 500 napada na Srbe od dolaska Aljbina Kurtija na čelo privremenih institucija.

PODSETIMO

Na društvenim mrežama objavljen je novi snimak na kom se vidi drogiranje Kurtijvih poslušnika u opštini Leposavić, a sve pod palicom njegovog glavnog izvršioca za prljave poslove i sluge Radoice Radomirovića koji je opštinu pretvorio u narkomansko leglo.

Na video snimku koji je nastao u podrumu opštine Leposavić koju je uzurpirao Kurti sa svojim lažnim gradonačelnikom, razgovetno se čuje Radoica Radomirović u čijem društvu se vidi Dragan Aksentijević koji više puta šmrče kokain i jasno poručuje svom šefu da se drogiraju.

- Ja volim da sednemo ja, ti fejs tu fejs da uzmemo malo kokaina, malo da se opičimo, da se klepimo malo... - kaže Aksentijević čime jasno signalizira da se i Radomirović drogira.

Ovaj narkoman pohvalio se i da ga zajedničko drogiranje preporučuje i za vušu funkciju u opštini.

- Mogu da budem za dve godine i savetnik - kaže pomenuti šmrkač.

Sada je jasno za šta Kurtiju i njegovim poslušnicima služi opština, za drogiranje, dok ugroženi Srbi, socijalni slučajevi, majke s decom ne mogu da ostvare svoja osnovna prava u opštini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (29)

Loading
Danka

10.05.2024 13:26

Злочинац један неопевани!

David

10.05.2024 13:26

Zabrana isticanja srpskih zastava za praznik Svetog Vasilija Ostroškog samo dodatno produbljuje podele i stvara nepotrebne tenzije na Kosovu.

Maki

10.05.2024 13:26

Злотвор Курти не мирује!

Sasa

10.05.2024 13:27

Ovaj skandal pokazuje koliko je važno osigurati poštovanje prava svih zajednica na Kosovu.