Aleksandar Vučić najavio: Auto-put do Šapca i brza saobraćajnica do Loznice već do kraja 2021!

Autor:

Vesti

02.05.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić najavio velike infrastrukturne projekte u Srbiji

Aleksandar Vučić najavio: Auto-put do Šapca i brza saobraćajnica do Loznice već do kraja 2021!

Foto: Printscreen RTS


Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, u nedavnom gostovanju u emisiji RTS Dnevnik, istakao je važnost projekta EKSPO-a, naglašavajući da on predstavlja mnogo više od dešavanja u Beogradu. Vučić je istakao da će se veliki infrastrukturni projekti realizovati širom cele zemlje, a posebno je istakao važne promene koje će uslediti do kraja godine.

Novi auto-put do Šapca i brza saobraćajnica do Loznice

Jedan od najznačajnijih projekata koje je predsednik najavio jeste izgradnja auto-puta do Šapca i brze saobraćajnice do Loznice. Vučić je istakao da će ovi projekti omogućiti građanima da do kraja godine putuju auto-putem do Šapca, kao i brzom saobraćajnicom do Loznice. Ovo je važna vest za stanovnike ovih regiona, jer će im omogućiti brže i efikasnije putovanje, kao i unapređenje ekonomske povezanosti.

- Želim da obavestim građane da već do kraja godine ćete moći da idete auto-putem do Šapca i brzom saobraćajnicom do Loznice - istakao je on i dodao da su ovo velike promene.



Ekonomski rast i bolji uslovi za život građana

Predsednik je naglasio da će realizacija ovakvih projekata doprineti ekonomskom rastu Srbije, te da će građani imati veće plate i primanja. Osim toga, istakao je i važnost stvaranja boljih uslova za život niže klase i onih sa nižim primanjima. Ova vest predstavlja značajan korak ka unapređenju životnog standarda građana, te se očekuje da će ovi infrastrukturni projekti imati pozitivan uticaj na celokupnu ekonomsku situaciju u Srbiji.

Ukupno gledano, najava predsednika Vučića o realizaciji infrastrukturnih projekata širom zemlje predstavlja važan korak ka unapređenju životnih uslova građana, kao i daljem ekonomskom razvoju Srbije. Ovi projekti predstavljaju konkretne korake ka ostvarenju ciljeva EKSPO-a, te se očekuje da će imati značajan uticaj na celokupno društvo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Teona

02.05.2024 19:55

Tako je bre. Gradi se Srbija Vice najlepša

Maja

02.05.2024 20:21

I putevi, i tuneli, i osmeh Vojvodine, i Milos Veliki, sve su to tvorevine koje ce uciniti da EXPO bude sadrzajniji, a Srbija predstavljena kao moderna i uspesna drzava.

zivkag2306

02.05.2024 20:38

Bolji putevi i bolja infrastruktura vuku veći broj investitora! Podrška u radu i zalaganju našim liderima!

Bubi

02.05.2024 20:41

Srbija raste u modernu i uspesnu drzavu!