JASNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA IZ NJUJORKA: "Borićemo se do poslednjeg trenutka, naša borba za SRBIJU nikad neče prestati"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.04.2024

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je za sednicu SB rekao da je izgledala kao nameštaljka.

JASNA PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA IZ NJUJORKA: "Borićemo se do poslednjeg trenutka, naša borba za SRBIJU nikad neče prestati"! (VIDEO)

Foto: Foto Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se Srbija boriti u Ujedinjenim nacijama da zaštiti svoje nacionalne interese i da će pokazati celom svetu kako štiti svoje državne i nacionalne interese. 

- Pred nama je teško vreme, ali bilo da izgubimo formalno, gotovo sam siguran da će to biti uz neveliku razliku i siguran sam da ćemo pokazati svetu kako se štite nacionalni i državni interesi naše zemlje. Hvala svima za pažnju, hvala svima na ljubavi prema Srbiji - rekao je Vučić u video snimku objavljenom sinoć na Instagramu "buducnostsrbijeav".

Vučić je juče učestvovao na sednici Saveta bezbednosti na kojoj je predstavljen  šestomesečni izveštaj o radu UNMIK-a, nakon čega je delegacija Srbija priredila prijem u UN, na kojem je, prema Vučičevim rečima, bilo 125 zvanica.

- Srećan sam zbog toga što smo se borili i hoću da kažem svim ljudima u Srbiji da sam samo jednu stvar obećao pre polaska u Njujork. A to je da ćemo da se borimo do poslednjeg trenutka bez obzira na sve lične i bilo kakve druge rizike. Hoću da se zahvalim svim ljudima koji su radili i koji su spremali sednicu Saveta bezbednosti, koji su mi pomogli da se suprotstavim nečemu što je izgledalo kao nameštaljka, kao političko pozorište - poručio je Vučić. 

 

 

Zahvalio je svim ljudima u Srbiji koji su, kako je istakao, verovali u svoju zemlju, koji su verovali u svoje rukovodstvo i koji znaju da će Srbija na kraju da pobedi. 

- Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobediće Srbija! - napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Dragan

23.04.2024 06:26

Niti je stala niti će prestati. Živela Srbija

Ivana

23.04.2024 06:30

Vuciceva borba se nastavlja, idemo napred

Ivana

23.04.2024 06:35

Bravo predsednice, jasna poruka

Milan Š

23.04.2024 06:35

Vučić nkada nije odustajao. On je se uvek borio do kraja.