"BORIĆEMO SE DO POSLEDNJEG TRENUTKA, KAO ZA NAJVEĆE SVETINJE" Predsednik Vučić objavio retrospektivu aktivnosti iz protekle nedelje (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.04.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je snimak objavio na svom Instagram profilu.

"BORIĆEMO SE DO POSLEDNJEG TRENUTKA, KAO ZA NAJVEĆE SVETINJE" Predsednik Vučić objavio retrospektivu aktivnosti iz protekle nedelje (VIDEO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ove nedelje objavio je pregled aktivnosti iz protekle sedmice.

- I ovu nedelju obeležili su mnogobrojni susreti, razgovori i snažan angažman na svim poljima. Na nama je da jačamo zemlju, da ekonomski napredujemo, da gradimo i radimo i snažimo našu armiju.


Naše je i da se, u ovim teškim i izazovnim trenucima, suprotstavimo nasilju nad srpskom državom i nad srpskim narodom i borimo za budućnost naše zemlje i naše dece.

Ja živim za uspeh i napredak Srbije i ponosan sam na slobodarski duh našeg naroda. Ujedinjeni, pokazaćemo svetu kako se bori za svoju državu, svoj narod, slobodu, pravdu i istinu. Borićemo se do poslednjeg trenutka, kako se i bori za najveće svetinje.

A i kada se to završi, nastavićemo da radimo još vrednije, da pobeđujemo na drugim poljima, izgrađujemo zemlju i da pokažemo koliko smo uspešniji od ostalih.

Mi ćemo svoju Srbiju da sačuvamo i sačuvaćemo obraz srpskog naroda! - 
napisao je predsednik Vučić na svom Insagram nalogu.

 

 

Da podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Njujork gde će u ponedeljak imati značajnu ulogu kao predstavnik Srbije na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Ova sednica će biti od posebnog značaja jer će se na njoj predstaviti redovni šestomesečni izveštaj generalnog sekretara UN-a Antonija Gutereša o radu UNMIK-a.

Predsednik Vučić je o ovom događaju obavestio javnost putem svog zvaničnog Instagram naloga, gde je istakao da je u Misiji pri UN u Njujorku formiran pravi štab za ovu priliku. Takođe je najavio video konferenciju sa kolegama iz Beograda kako bi se uskladili u daljim aktivnostima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (32)

Loading
Mikan

21.04.2024 21:48

Tako je Vucicu, boricemo se za Srbiju i nasu drzavu do kraja.

Ana

21.04.2024 21:52

Вучић је изградњом Србије доказао да живи за Србију и њене грађане.

Mirko

21.04.2024 21:52

Načepili su nas ,a tad smo najneugodniji.Ćeraćemo se još....

Mira68

21.04.2024 21:54

Srbija će se boriti i pobediti.