SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Nasilje, nasrtaj i napad na predsednika Skupštine od strane Srbije protiv nasilja (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.04.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako opozicija želi da o sebi stvori sliku da je protiv nasilja, agresija je jedina reakcija koju imaju u nedostatku argumenata.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA! Nasilje, nasrtaj i napad na predsednika Skupštine od strane Srbije protiv nasilja (VIDEO)

Foto: Vojvodina uživo

Odbornik opozicione koalicije „Srbija protiv nasilja“ Marko Bošnjak zaleteo se, napao i nasrnuo na predsednika Skupštine opštine Kula Velibora Milojičića, tokom zasedanja 15. sednice Skupštine opštine. 

Iako opozicija želi da o sebi stvori sliku da je protiv nasilja, agresija je jedina reakcija koju imaju u nedostatku argumenata. Pogledajte kako je Bošnjak divljački nasrnuo na predsednika Skupštine opštine.

 

 

Predsednik Skupštine opštine rekao je odborniku da će mu po poslovniku oduzeti reč zbog neprimerenog ponašanja, na šta je odbornik, sa mesta ogovorio: „Oduzmi mi reč pa ću ti haos ovde napraviti„, rekao je Bošnjak. Potom je ustao sa svog mesata, zaleteo se i napao predsedavajućeg uz verbalno vređanje.

Na današnjem zasedanju Skupštine opštine između ostalog, nalaze se i Predlog za razrešenje predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića. Na osnovu člana 35. Poslovnika o radu Skupštine opštine Kula trinaest odbornika lokalnog parlamenta svojim potpisima je potvrdilo da su podnosioci navedenog predloga.

Pored ove tačke, neke od tačaka dnevnog reda su i: Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Kula za 2024. godinu, Predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije centra Kule, Predlog Odluka o usvajanju izveštaja o radu ustanova čiji je osnivač opština Kula za 2023. godinu, Predlog Odluke o razrešenju i imenovanju zamenika člana Izborne komisije opštine Kula u stalnom sastavu, Predlozi Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ Kula i razrešenju i imenovanju člana Štaba za vanredne situacije opštine Kula i Odbornička pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading