ĆUTA DIVLJAO PORED GOVORNICE U SKUPŠTINI! Opozicija opet pravila cirkus pred obraćanje Ane Brnabić nakon sastanka u Skupštini!

Autor:

Vesti

17.04.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na četvrtom sastanku se govorilo o izbornim uslovima!

ĆUTA DIVLJAO PORED GOVORNICE U SKUPŠTINI! Opozicija opet pravila cirkus pred obraćanje Ane Brnabić nakon sastanka u Skupštini!

Foto: ataimages

Nakon današnjeg sastanka vladajuće većine i opozicije, predsednica Skupštine Ana Brnabić obratila se javnosti. Glavna tema četvrtog po redu sastanka bili su izborni uslovi i preporuke Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Obraćanje je počelo sa zakašnjenjem zato što je poslanik Aleksandar Jovanović Ćuta stajao pored govornice i vikao.

- Sada vidite kako izgleda nepoštovanje Narodne Skupštine, to je ta Srbija protiv nasilja. Čovek je sve sam o sebi rekao, ja ne bih imala šta da dodam. Hvala na performansu, ovo je kako neki od njih zamišljaju dijalog. Čovek dođe, a do sada se nije odazivao i nije dolazio na razgovore. Dođe, optuži za razne gluposti, a sve što je rekao su laži, pokupi se i ode - rekla je Ana Brnabić.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@TanjugRsVideo

Ana Brnabić

Predsednica Skupštine kaže da je jedina sramota u tome što on pripada grupi Srbija protiv nasilja.

- Vidite koliko je potrebno strpljenja i mentalne snage da imamo dijalog, da istrpite sve, i da pokušate da spustite tenzije i pokažete ozbiljnost - kazala je ona.

Brnabićka kaže da je današnji sastanak u smislu konstruktivnosti i razmene mišljenja bio najbolji do sada. Međutim, nema dogovora, jer su se razgovori sveli na diskusiju o datumima.

Nismo postigli dogovor, zato što se sve svelo na razgovor o datuma. Ultimativno je postavljen datum, ne birački spisak ili izborni uslovi, ne da li treba da se implementiraju preporuke pre ili kasnije. Sasvim je jasno ako pratite ODIHR-ove preporuke da ne možete da imate lokalne izbore verovatno još tri godine - kazala je predsednica Skupštine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Classic

17.04.2024 14:55

Ćuta je smrad pijani !

Ana

17.04.2024 15:03

Ma opozicija ne zna drugacije oni su bruka i sramota za instituciju kakava je Skupstina.

Ena

17.04.2024 15:07

Opozicija se skroz pogubila. Prvo su tražili pod hitno izbore, pa su onda rekli da zakonski mogu da budu u junu, a sada im ni to ne odgovara,

mika

17.04.2024 15:42

Dokle ova propala opozicija da maltretira narod.