"UVEK SMO SPREMNI DA ULAŽEMO U ATLETIKU" Predsednik Vučić se oglasio nakon sastanka sa Kouom (FOTO)

Autor:

Vesti

29.03.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povod za prijem jeste Svetsko prvenstvo u krosu koje se u subotu od 11 časova održava u Beogradu.

"UVEK SMO SPREMNI DA ULAŽEMO U ATLETIKU" Predsednik Vučić se oglasio nakon sastanka sa Kouom (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika Svetske atletske federacije Sebastijana Koua i predsednika Evropske atletske federacije Dobromira Karamarinova.

Povod za prijem jeste Svetsko prvenstvo u krosu koje se u subotu od 11 časova održava u Beogradu. Tim povodom se oglasio na svom Instagram profilu: 

Veoma sam srećan što mogu da vas ugostim pred sutrašnji važan atletski događaj @wabelgrade24. Nadamo se velikim takmičenjima i u budućnosti, uvek smo spremni da ulažemo u atletiku i da joj pridajemo poseban značaj. Imaćemo još mnogo ulaganja u atletski sport u našoj zemlji i nadamo se da će nam se to vratiti kroz dobar i zdrav duh, ali i kroz uspehe i medalje naših atletičara, na koje smo ponosni. Vama, gospodine @sebcoeofficial, hvala što pokazujete poštovanje prema Srbiji, a mi smo ponosni što imamo takvog gosta. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predsednika @worldathletics Sebastijana Koua, predsednika @europeanathletics Dobromira Karamarinova i predstavnike - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

Podsetimo, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se danas u 18 sati obratiti javnosti.

Kako je saopštila predsednikova Služba za saradnju s medijima, Vučić će se javnosti obratiti iz Palate ''Srbija''.

Prema prethodnim pisanjima, predsednik će odgovoriti na sva pitanja, jer kako kaže, vremenu u političkom smislu za Srbiju nisu jednostavna i biće još kompleksnija.

Najavio je da će, između ostalog, obavestiti javnost i o razgovorima koje je imao sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom koji je izjavio da će nastaviti borbu za interese Republike Srpske i srpski narod, bez obzira na lične posledice. Takođe, predsednik je naveo da je nedavno razgovarao sa predstavnicima Kvinte i šefom delegacije EU, Emanuelom Žiofreom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (31)

Loading
Jovan

29.03.2024 11:04

Sjajne vesti za atletičare i za sve nas!

Jovan

29.03.2024 11:06

Iz dana u dan Vučić pokazuje koliko vredno radi za svoju Srbiju i svoj narod!

Mina

29.03.2024 11:06

Predsednik Srbije je uvek spreman da ulaze u sport.

Jovan

29.03.2024 11:07

Ulaganje u atletiku je zaista bitno ulaganje!