Selak: 25. godišnjica NATO sramote i srpske slave!

Autor:

Vesti

25.03.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hiljade ubijenih Srba tokom NATO bombardovanja su, prema rečima Selaka, slavni kosovski heroji i mučenici.

Selak: 25. godišnjica NATO sramote i srpske slave!

Foto: youtube.com/ Alternativna Televizija

Goran Selak, predsednik Socijalističke partije Srpske, izjavio je da je pre 25 godina tada najmoćnija vojna sila sveta nelegalno i nasilnički udarila na Srbe i srpski svet zbog onog najsvetijeg što imamo - Kosova i Metohije.

- Hteli su da savremenim blickrigom obrišu vekove istorije, tradicije, pravoslavlja i mučeništva celog jednog naroda. Uradili su to na ciničan i bezobziran način, ubijajući decu na noši, civile u vozu i izbeglice na traktorima. Zbog toga četvrt veka NATO paktu bride obrazi pred većinom sveta jer ono što su oni uradili jednoj suverenoj zemlji i srpskom narodu se uvek kroz istoriju zvalo isključivo sramotom - izjavio je danas lider SPS-a.

Selak navodi da 25 godina nakon NATO agresije srpski narod svoje držanje u danima bombardovanja može slobodno i sa ponosom nazvati slavom.

- Slava koja podseća na naše korijene na Kosovu i Metohiji, i na Lazara i na Miloša i na sve kosovske mučenike. Malo je naroda na svetu koji se može pohvaliti takvom istorijom kakva je srpska - poručio je Selak.

Hiljade ubijenih Srba tokom NATO bombardovanja su, prema rečima Selaka, slavni kosovski heroji i mučenici.

- Oni su i naš podsetnik, zalog i zavet da nikada ne odustanemo od onoga što nam žele oduzeti - da se Srbima zovemo i srpski svet prepoznajemo. Za razliku od njih, mi imamo prošlost koja nam je putokaz ka budućnosti i imamo sadašnjost dovoljno jaku da nam nikada više ne mogu prirediti ubijanje i zlo kao pre 25 godina -  rekao je Selak povodom 25. godišnjice NATO agresije na Srbiju.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading