DUBRAVKA ĐEDOVIĆ DOBILA CVEĆE OD OVOG MUŠKARCA: Ministarka nasmejana, a poklon nije od izabranika Damira Handanovića! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.07.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka rudarstva i energetike, Dubravka Đedović prijatno je iznenađena buketom cveća koji je dobila.

DUBRAVKA ĐEDOVIĆ DOBILA CVEĆE OD OVOG MUŠKARCA: Ministarka nasmejana, a poklon nije od izabranika Damira Handanovića! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube

Dubravka Đedović, ministarka rudarstva i energetike dobila je cveće od gradonačelnika Smedereva Jovana Beča, prilikom posete ovom gradu. 

Naime, kako je i sama napisala na svom Instagram profilu, Đedovićeva je danas bila u obilasku šest novih rezervoara naftnih derivata koji se trenutno grade u Smederevu.

- Sve ide po planu i do kraja godine završavamo izgradnju. Završetkom izgradnje imaćemo veću sigurnost snadbevanja naftnim derivatima i povećati našu energetsku bezbednost i stabilnost, što je važno za naše građane - napisala je ministarka. 

Foto: instagram/printscreen

Dubravka Đedović

Podsetimo, ministarka Dubravka Đedović će 6. avgusta izgovoriti sudbonosno ,,DA" kompozitoru i direktoru CEBEF-a, Damiru Handanoviću, a svadba je zakazana u prelepom prostoru na otvorenom, o čemu je naš portal prvi i pisao.

Inače, njih dvoje su se, prema pisanju medija, upoznali na sportskoj manifestaciji ,,Serbian Open" . Kako se šuška to je bila ljubav na prvi pogled, a epilog cele priče je venčanje koje budući mladenci jedva iščekuju.

Dubravka Đedović je veliki deo svog života posvetila obrazovanju. Naime, ona je diplomirala bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi mendžmenta u Los Anđelesu. Govori četiri strana jezika: engleski, francuski, italijanski i ruski.

Majka je četvoro dece, od kojih je dvoje usvojila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading