DUBRAVKA ĐEDOVIĆ I DAMIR HANDANOVIĆ ŠALJU POZIVNICE ZA VENČANJE! Na koncertu Jelene Tomašević se TOPE od ljubavi - potvrđeno pisanje Srpskog telegrafa i Republike!

Autor:

Vesti

28.07.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka Dubravka Đedović i kompozitor Damir Haandanović uživaju u ljubavi.

DUBRAVKA ĐEDOVIĆ I DAMIR HANDANOVIĆ ŠALJU POZIVNICE ZA VENČANJE! Na koncertu Jelene Tomašević se TOPE od ljubavi - potvrđeno pisanje Srpskog telegrafa i Republike!

Foto: ATA Images

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović prvi put su se pojavili zajedno u javnosti otkad su mediji objavili da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Đedovićeva i Handanović će se venčati 6. avgusta 2023. godina, kada će u 19 časova biti upriličeno građansko venčanje.

Par se prvi put javno pojavio na koncertu Jelene Tomašević, držeći se za ruke. Niko oko njih nije ostao imun na ljubav koja isijava, a kako se već ranije pisalo, planiraju da stanu na ludi kamen već ovog leta. 

Kako mediji prenose, par se upoznao na sportskoj manifestaciji Serbian open. Kako se šuška to je bila ljubav na prvi pogled. Damir joj je često pričao kako će jednog dana živeti zajedno, imati život kao iz bajke, mada Dubravka mu u početku nije verovala. Ispostavilo se da je Damir znao kako će njihova romansa teći.

Susret se desio mnogo pre nego što je Dubravka stupila na funkciju ministarstva rudarstva i energetike, a njihova veza nema veze sa političkim krugovima, iako se oboje bave politikom.

Dugo su se krili od očiju javnosti, ali prosto takva ljubav suviše jako zrači zato i privlači pažnju. Zajedno vole da putuju i to posebno po Srbiji, kako ministarka tvrdi predugo je živela u inostranstvu vreme je da obiđe svoju zemlju. 

Damir je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela.

Handanović godinama sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi.

Naime, Srpski Telegraf je prvi pisao o ovoj neverovatnoj ljubavnoj priči ministarke i kompozitora. Podsetimo, Handanović je imao tremu kada je trebalo da zaprosi Dubravku. Kompozitor je odlično prihvatio i Dubravkinu decu kao da su njegova.

Inače, ministarka ima četvoro dece, a dvoje je usvojila.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

28.07.2023 11:28

Ja vidim nesto nikako da mi krene dan, posle ove vesti NACIONALE krenulo mi. Da li vi novinari mislite da obican svet zanimaju ovakve vesti? Oni su za mene totalni anonimiusi kao i ja za njih. Obican svet i oni nemaju nikakvih dodirni tacaka. Dubravka i njen izabranik zive na grbaci poreski obveznika i imaju sve moguce privilegije, jer kao nesto rade za Srbiju i narod Srbije.