SRBIJA DOBILA PODRŠKU SAN MARINA ZA EXPO 2027: Premijerka Brnabić se zahvalila Bekariju

Autor:

Vesti

18.07.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je rekla da pozdravlja buduće učešće San Marina na ovoj izložbi koja je važna ne samo za Srbiju, već i za ceo region

SRBIJA DOBILA PODRŠKU SAN MARINA ZA EXPO 2027: Premijerka Brnabić se zahvalila Bekariju

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa državnim sekretarom za spoljne poslove, međunarodnu ekonomsku saradnju i telekomunikacije Republike San Marino Lukom Bekarijem. kome se zahvalila na podršci kadidaturi Srbije za domaćina izložbe EXPO 2027.

Ona je dodala da pozdravlja buduće učešće San Marina na ovoj izložbi koja je važna ne samo za Srbiju, već i za ceo region, saopšteno je iz Vlade Srbije. 

Brnabić je istakla zainteresovanost Srbije za intenziviranjem dijaloga i iznela da postoji veliki kapacitet za razvoj odnosa dve države, posebno u oblastima turizma, ekonomije, kulture, obrazovanja. 

U godini obeležavanja 20 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i San Marina, Bekari je poručio da je San Marino zemlja sa kojom Srbija ima potencijala za sve vrste saradnje naglasivši da se u narednom periodu treba posvetiti povezivanju dve biznis zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (58)

Loading
Mona-Linic

18.07.2023 12:33

Svaka cast, hvalaaa mnogo

dule

18.07.2023 12:36

Veoma vazna stvar za nasu drzavu!

Miki

18.07.2023 12:38

Expo 2027 je veliki uspeh za Srbiju koji ce doneti mnogo investicija i projekata i doprineti nasem razvoju i napretku. Ogromna sansa za nas koju cemo verujem iskoristiti najbolje moguce i hvala svakom na podrsci.

Tijana

18.07.2023 12:38

Zahvalni smo svima koju su nas podrzali u kandidaruri za domacina ovako velikog projekta kao sto je EXPO 2027.