MLADIĆ KOGA JE ZATOČIO KURTI, KONAČNO NA SLOBODI! Nemanja Vlašković, pušten iz pritvora u Podujevu uz jemstvo!

Autor:

Vesti

14.07.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Vlašković je uhapšen 16. juna tokom mirnog protesta građana ispred zgrade opštine Leposavić zbog upada pripandika kosovske policije, a tereti se za navodni napad na novinare, raspirivanje verske i etničke mržnje.

MLADIĆ KOGA JE ZATOČIO KURTI, KONAČNO NA SLOBODI! Nemanja Vlašković, pušten iz pritvora u Podujevu uz jemstvo!

Foto: Printskrin/Tviter

Osnovni sud u Mitrovici usvojio je predlog odbrane Nemanje Vlaškovića (33), advokata Predraga Miljkovića i zamenio mu meru sudskog pritvora u meru jemstva koju je njegov branilac danas položio.

Nemanja Vlašković je uhapšen 16. juna tokom mirnog protesta građana ispred zgrade opštine Leposavić zbog upada pripadnika kosovske policije, a tereti se za navodni napad na novinare, raspirivanje verske i etničke mržnje.

- Nemanja je danas pušten iz pritvorskog centra u Podujevu da se u daljem postupku brani sa slobode. Istom rešenjem suda odbijen je zahtev tužilaštva za produžetkom pritvora na još dva meseca, a Nemanja je obavezan da sudu priloži putna i lična dokumenta kao i obećanje da neće napustiti mesto prebivališta – rekao je advokat Miljković.

On napominje da se očekuje odluka suda za puštanje na slobodu uz meru jemstva za još dvojicu Srba koji se terete za ista navodna dela, Dalibora Spasića medicinskog tehničara iz Kosovske Mitrovice i Uroša Vukomanovića iz Leposavića.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading