MARINIKA INSTRUIRA POLJOPRIVREDNIKE U PANČEVU! Došli smo do fotografije koja sve dokazuje - LEŠINARI IZ OPOZICIJE ZLOPOTREBLJAVAJU PAORE ZA SITAN POLITIČKI ĆAR! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.05.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, desna ruka Dragana Đilasa, opoziciona zvezda na zalasku poznata po sramotnom glasanju za Rezoluciju kojom se srpski narod žigoše kao genocidan, najpoznatija srpska preletačica koja je farmu kokošaka pobrkala sa plantažama marihuane, viđena je kako koordinira proteste poljoprivrednika u Pančevu.

MARINIKA INSTRUIRA POLJOPRIVREDNIKE U PANČEVU! Došli smo do fotografije koja sve dokazuje - LEŠINARI IZ OPOZICIJE ZLOPOTREBLJAVAJU PAORE ZA SITAN POLITIČKI ĆAR! (FOTO)

Foto: Republika

Kao što se može videti na fotografiji koju objavljujemo, Tepićeva očigledno daje instrukcije demonstratima, iako su predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada Srbije poručili poljoprivrednicima da su im ispune zahteve i donesu mere koje će svakako značiti značajno poboljšanje za jednu od najvažnijih grana privrede.

Republika

Foto: Republika

 

Ovo je još jedan dokaz da protesti nisu nimalo slučajni i spontani, kako bi to da predstave dežurni opozicioni hejteri, već se radi o dobro osmišljenoj i koordinisanoj akciji čiji je cilj sticanje jeftinih političkih poena na grbači naroda.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da će prelevmani za tvrde sireve biti povećani na 300 dinara po kilogramu, kao i da će biti uvedeni prelevmani na evaporisano mleko u iznosu od 300 dinara.

Takođe, predsednik je dodao i da će subvencije po grlu za priplodne mlečne krave biti podignute sa 30.000 na 40.000 dinara i da će biti isplaćene po javnom pozivu koji je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Ceca

18.05.2023 13:18

Marinika Tepić je žena bez trunke časti i morala.

Boris Spasic

18.05.2023 13:18

Trebamo da sacuvamo nase ljude u nasoj zemlji nece morati niko da ide niti da bezi Srbija raste i gradi se iz dana u dan kroz koju godinu imacemo jedan validan evropski zivot u nasoj divnoj Srbiji

Perica

18.05.2023 13:20

Svestrana zena u sve se razume I mesa .

Jela

18.05.2023 13:22

Prljava bagra od opozicije