EVROPSKA UNIJA OŠTRO OSUDILA NAPAD NA SRPSKE MLADIĆE NA KOSOVU! Žrtvama poželeli brz oporavak, a evo šta su poručili Prištini!

Autor:

Vesti

07.01.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je da će vlasti u potpunosti istražiti ovaj gnusan zločin i da će pravda biti zadovoljena, napisao je Stano.

EVROPSKA UNIJA OŠTRO OSUDILA NAPAD NA SRPSKE MLADIĆE NA KOSOVU! Žrtvama poželeli brz oporavak, a evo šta su poručili Prištini!

Foto: Tanjug/AP

Evropska unije

Evropska unija oštro je osudila pucnjavu u kojoj su ranjeni srpski dečak i mladić na Kosovu i Metohiji i ocenila da je važno da prištinske vlasti istraže taj gnusni zločin, saopštio je jutros portparol EU Peter Stano.

 

 

Stano je na Tviteru, u ime Brisela, poželeo ranjenima potpun i brz oporavak.

- EU oštro osuđuje jučerašnje ranjavanje dečaka i mladića na Kosovu. Važno je da  vlasti u potpunosti istraže ovaj gnusan zločin i da će pravda bude zadovoljena. Žrtvama želimo potpun i brz oporavak - naveo je Stano.

Dečak Stefan Stojanović (11) i mladić Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac, pripadnik tzv. KBS.

Tzv. Kosovska policija saopštila je da je uhapsila muškarca osumnjičenog za pucnjavu, a ko je on pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ive

07.01.2023 12:14

Licemeri...