MILANOVIĆ PRIZNAO: Vučić je prvi srpski predsednik koji je tražio da dođe u Jasenovac!

Autor:

Vesti

25.07.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović priznao je ono što mnogi pripadnici lažne političke elite u Srbiji ne žele da prihvate.

MILANOVIĆ PRIZNAO: Vučić je prvi srpski predsednik koji je tražio da dođe u Jasenovac!

Foto: youtube.com/printscreen/profimedia.rs

Hrvatski portal Index.hr objavilo je tekst sa naslovom "Milanović: Na kraju ću ja Vučića za ruku odvesti u Jasenovac", u kom je pisano o obraćanju predsednika Hrvatske, kada se on dotakao i zabrane tamošnjih vlasti Vučiću da poseti Jasenovac.

Milanović je u obraćanju priznao da je Aleksandar Vučić prvi predsednik Srbije koji je tražio da poseti Jasenovac.

- Nije se radilo kako treba da se radi. Radilo se tajno preko posrednika. Bio sam detaljno o tome obavešten celo vreme, ali nisam o tome govorio - rekao je Milanović.

- Gospodin Vučić je trebalo da to službeno najavi. To je normalno da se tako napravi. On je prvi srpski predsednik koji je to tražio -

Foto: printscreen/index.hr

Zoran Milanović o zabrani posete Jasenovcu

Zatim je istakao rekao jezivu rečenicu da i upitao zar 90.000 ubijenih Srba nije dosta Vučiću?

- Vidim da balansira svoje izjave pa i oko tog mita da je u Jasenovcu stradalo 700.000 ljudi. Šta, 90.000 nije dosta? Ako želiš konkretan kompijski odnos, pa daj doprinesi tome - dodao je on.

- Što se tiče odlaska u Jasenovac, na kraju ću ga ja tamo odvesti za ruku ako ne bude išlo drugačije - rekao je Milanović, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Luka Milanović

25.07.2022 13:07

I treba, da mu lično objasniš da je preko 1000 Milanovića ubijeno tamo i da je jedan, moj deda Ilija, preživeo proboj logora 22.4.1945., od samo 169 preživelih. Samo ne znam kako ćete dočekati njihove kosti i prah, kao i svih drugih nevinih mučenika...