ISTINA NE MOŽE NI DA IM SE OMAKNE! Đilasov portal masno slagao, MUP MORAO DA SE OGLASI!

Autor: Republika

Vesti

09.02.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova po drugi put se oglasilo kako bi demntovalo lažne vesti medijskih kerbera sa portala Direktno, pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa.

ISTINA NE MOŽE NI DA IM SE OMAKNE! Đilasov portal masno slagao, MUP MORAO DA SE OGLASI!

Foto: printscreen

Saopštenje MUP prenosimo u celosti.

Portal "Direktno" nastavlja da vodi svoju kampanju laži usmerenu protiv Ministarstva unutrašnjih poslova, a naše Ministarstvo, kao i uvek, na zlonamerne laži odgovara jasnim činjenicama i dokazima. 

Naime, povodom lažnih navoda koje je objavio portal „Direktno“ da se  pripadnici klana Veljka Belivuka neometano bave kriminalom i prebijaju po ulicama, a da policija to zataškava, Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da je, kao i mnogo puta do sada reč o laži koja treba da posluži za diskreditaciju srpske policije. 

Povodom tuče koja se dogodila 6. februara ispred jednog ugostiteljskog objekta u Pančevu između više lica, policija je, odmah po prijavi reagovala, izašla na lice mesta i tu zatekla M. B. koji je bio vidno povređen. U obavljenom razgovoru M. B. je negirao da je učestvovao u tuči, a naveo je da je povrede zadobio prilikom pada.

Tokom daljeg rada, pripadnici policije su pregledali snimke sa nadzornih kamera i identifikovali M. M, D. Ć. i A. I. i sa njima obavili razgovor u prisustvu advokata.

Takođe, razgovor je obavljen i sa svedocima koji su se izjasnili da nisu videli tuču. 

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu se, u skladu sa ovim obaveštenjima,  izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela.

Narednog dana, 7. februara, policija je u službene prostorije dovela i N. S. za koga se sumnja da je mahao drvenom palicom ka M. B, kao i A. I. koji je bio u društvu sa N. S. 

Obojica su dovedeni u službene prostorije, a ponovo je konsultovano i tužilaštvo, kome je i predočen snimak i koje se izjasnilo da se nastavi dalji rad na prikupljanju obaveštenja o ovom događaju, a da se snimak pošalje NCKF na izoštravanje zato što nije dovoljno jasan.

Policija je, istog dana, pretresla stanove M. M, N. S. i A. I. 

Sa licem P. J. koje je došlo u toku tuče i razdvajalo učesnike, takođe je obavljen razgovor. 

Nakon svih prikupljenih činjenica, policija će ponovo konsultovati tužilaštvo koje će, u skladu sa zakonom, odlučiti o daljem postupku. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponovo je razotkrilo laži portala "Direktno" i nikako neće dozvoliti da bilo ko potcenjuje, omalovažava i vređa rad pripadnika srpske policije koji su razbili najsuroviji kriminalni klan u Evropi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading