PENZIONERIMA USKORO LEŽE NOVAC NA RAČUN! Ova grupa je prva na spisku!

Autor:

Vesti

28.09.2024

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno obaveštenje za najstarije građane!

PENZIONERIMA USKORO LEŽE NOVAC NA RAČUN! Ova grupa je prva na spisku!

Foto: shutterstock

Isplata septembarskih penzija počinje 2. oktobra za penzionere samostalnih delatnosti koji penzije primaju preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta. Ovaj važan datum značiće mnogo penzionerima koji se oslanjaju na redovna primanja kako bi pokrili svoje svakodnevne troškove.

  • Različiti datumi isplate za različite kategorije penzionera


Za korisnike vojnih i poljoprivrednih penzija isplata počinje 5. oktobra preko tekućih računa, a 7. oktobra na kućne adrese i na šalterima pošta, saopštio je Fond PIO. Ovo ukazuje na različite datume isplate penzija za različite kategorije penzionera, što može imati značajan uticaj na njihovo planiranje i organizaciju finansija.
  • Prosečna penzija u avgustu


Fond je objavio i poslednji podatak o prosečnoj penziji koja je u avgustu iznosila 45.703 dinara. Ova informacija pruža uvid u prosečna primanja penzionera u Srbiji tokom prethodnog meseca, što može biti od značaja za analizu i planiranje budžeta penzionera.
  • Povećanje penzija od 1. decembra


Penzionere od 1. decembra očekuje povećanje penzija od oko 11 odsto, najavljeno je. Ova vest predstavlja značajan pomak za penzionere i mogla bi imati pozitivan uticaj na njihovu finansijsku situaciju i kvalitet života. Najava povećanja penzija za 11 odsto do kraja godine sigurno će obradovati mnoge starije građane Srbije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading