UMESTO 2.100 DINARA, PELENE ĆE BITI 1.300 DINARA! Ovo su sva sniženja koja očekuju roditelje u okviru akcije "Najbolja cena"!

Autor:

Vesti

30.08.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ušteda za porodice sa decom!

UMESTO 2.100 DINARA, PELENE ĆE BITI 1.300 DINARA! Ovo su sva sniženja koja očekuju roditelje u okviru akcije "Najbolja cena"!

Foto: Shutterstock

Od 1. septembra do kraja oktobra, u okviru akcije "Najbolja cena", u 2.500 maloprodajnih objekata moći ćemo da kupimo 81 vrstu proizvoda po cenama povoljnijim od akcijskih. To uključuje ukupno 700 konkretnih proizvoda.

Među sniženim namirnicama biće praška šunka, povrće, voće, pa čak i hrana za pse. Mnoge građane posebno zanima koje niže cene mogu očekivati roditelji sa decom, odnosno koji proizvodi za bebe će biti jeftiniji.

Pelene će imati najbolju cenu, najavio je premijer Mloš Vučević, što znači da će sa 2.029,99 dinara biti snižene na 1.299 dinara.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Snižene pelene u akciji "Najbolja cena"

Odnosno, pelene za bebe 60 komada koštaće 28,64 odsto manje.

Dečiji šampon od 400 ml ubuduće će biti jeftiniji za 34,81 odsto. Dalje, kašice za bebe od 190 grama biće snižene 21,78 odsto.

Za roditelje je bitna i cena praška za veš, pakovanje od 5,4 kilograma imaće sniženu cenu sa 3.324,99 dinara na 1399,99 dinara.

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Miloš Vučević predstavio proizvode na akciji "Najbolja cena"

Veći i dodaci za porodice sa decom

Premijer Miloš Vučević najavio je da bi u septembru trebalo da bude usvojen i novi zakon o podsticajima za porodice sa decom, kojim će biti značajno uvećan dodatak za prvo, drugo, treće i četvrto dete.

"Da u septembru usvojimo novi zakon o podsticajima porodicama sa decom, gde će da po prvi put da bude značajno povećanje dodatka za prvo, drugo, treće, četvrto dete", rekao je Vučević.

Kako je rekao, da tu ne bi bilo zabune, kada neko dobije dvojke, trojke, ne nagrađuje se dodatkom broj porođaja nego broj dece. "Tako da će za svako dete da ide dodatak u skladu sa onim što smo najavili", poručio je Vučević.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading