DANAS MOŽETE UPASTI U VELIKU GUŽVU! Povedite računa na OVIM deonicama, najavljen je izmenjen režim saobraćaja

Autor:

Vesti

12.10.2024

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnovije informacije AMSS o stanju na putevima

DANAS MOŽETE UPASTI U VELIKU GUŽVU! Povedite računa na OVIM deonicama, najavljen je izmenjen režim saobraćaja

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Umeren intenzitet saobraćaja i još uvek prijatne dnevne temperature uz suve kolovoze i dobru vidljivost i danas će vozačima olakšavati voznju, ali magla u jutarnjim časovima može nakratko smanjivati vidljivost na deonicama pored reka i u kotlinama, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.15 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Što se tiče zadržavanja na teretnim terminalima graničnih prelaza, na izlazu na Batrovcima čeka se 480 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Od 11. do 13. oktobra na snazi je izmenjen režim saobraćaja zbog održavanja sportske manifestacije 63. biciklističke „Trke kroz Srbiju", a danas od 12.00 časova održaće se druga etapa Novi Sad-Zrenjanjin, i to sledećim deonicama: Novi Sad-Žabanj (državni put I B reda broj 12), Žabalj-Bačko Gradište (državni put II A reda broj 114), Bačko Gradište-Bečej (državni put II A reda broj 102), Bečej-Kikinda (državni put I B reda broj 15), Kikinda-Vojvode Stepe (državni put II A reda broj 104), Vojvode Stepe-Zrenjanin (državni put I B reda broj 12).

Tokom održavanja biciklističke trke dolaziće do kratkotrajnih obustava saobraćaja na pomenutim deonicama uz asistenciju saobraćajne policije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading