PAKAO NA BATROVCIMA! Na ovim graničnim prelazima od jutros VIŠESATNA ČEKANJA

Autor:

Vesti

08.10.2024

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte detaljno stanje na najprometnijim graničnim prelazima ovog jutra

PAKAO NA BATROVCIMA! Na ovim graničnim prelazima od jutros VIŠESATNA ČEKANJA

Foto: Printscreen

Prema informacijama Uprave granične Policije na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok teretna na izlazu čekaju i po nekoliko sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Najduža zadržavanja su na prelazu Batrovci gde se čeka 420 minuta, na prelazima Šid i Kelebija gde su zadržavanja po 180 minuta.

Na prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju 120 minuta, a na Horgošu 90.

Na ostalim prelazima nema zadržavanja, kao ni na naplatnim stanicama na putevima u Srbiji.

AMSS dodaje da su za vozače dobri uslovi za vožnju - vidljivost je dobra, a saobraćaj koji je van gradova umerenog inteziteta odvija se bez vanrednih zastoja i prekida. 

Vreme danas i narednih dana

Republika

Foto: Republika

Danas povoljni uslovi za vožnju

Danas ujutro hladno, po kotlinama i dolinama reka, uglavnom na zapadu i jugu Srbije, mestimično magla. U toku dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima i osetno toplije.

Vetar slab i umeren, južni, koji će se do večeri pojačati prvo na jugu Banata i u donjem Podunavlju, a potom i u planinskim predelima jugozapadne Srbije.

Najniža temperatura 3 stepena, a maksimalna dnevna do 27 stepeni.

U glavnom gradu u toku dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima i osetno toplije. Najviša dnevna temperatura oko 26 stepeni.

Do petka na teritoriji Srbije umereno do potpuno oblačno, u sredu i petak sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Od subote će biti pretežno sunčano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading