NA HORGOŠU ČETIRI, NA BATROVCIMA ČAK ŠEST SATI! Pogledajte koliko se čeka na najprometnijim graničnim prelazima ovog jutra

Autor:

Vesti

27.09.2024

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na srpskim granicama pustoš na terminalima za putnička vozila

NA HORGOŠU ČETIRI, NA BATROVCIMA ČAK ŠEST SATI! Pogledajte koliko se čeka na najprometnijim graničnim prelazima ovog jutra

Foto: AMSS kamere / screenshot

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na izlazu iz Srbije, kamioni jutros najduže čekaju na Batrovcima, gde je zadržavanje šest sati.

Na prelazu Horgoš, teretna vozila čekaju četiri sata, na Kelebiji tri, a na prelazu Sremska Rača, dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima i naplatnim stanicama nema zadržavanja za sve kategorije vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Kako prenosi AMSS, Za razliku od jutarnjih časova kada vozače očekuje kratkotrajna magla tokom dana u svim predelima očekuje se pravo letnje vreme, sunčano i veoma toplo pa verujemo da vozači uz poštovanje svih saobraćajnih propisa neće imati problema da stignu do svog odredišta. A kako je građevinska sezona u toku, na brojnim deonicama aktuelne su izmene u saobraćaju, koriste se i obilazni putni pravci. 

Vreme danas i narednih dana

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme uz slab i umeren vetar južnih smerova i temperaturom od devet do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom oko 32 stepena.

Od subote se očekuje naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, najpre u Bačkoj, a do kraja dana postepeno i u ostalim krajevima Vojvodine, ali i zapadne, jugozapadne i centralne Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading