JOŠ JEDNO DETE IZ VRANJA NESTALO! Policija na nogama, sumnja se da su OVDE?!

Autor:

Vesti

07.10.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno istražuje slučaj i apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije, obaveste nadležne organe.

JOŠ JEDNO DETE IZ VRANJA NESTALO! Policija na nogama, sumnja se da su OVDE?!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Majka iz Vranja prijavila je nestanak svog trinaestogodišnjeg sina vranjskoj policiji, navodeći da je otišao pre desetak dana.

U Policijskoj upravi u Vranju su potvrdili da se traga za njim, kao i za njegovim bratom i sestrom, čiji je nestanak prijavljen dva dana kasnije.

Prema nezvaničnim saznanjima, deca se međusobno poznaju i skloni su prosjačenju. Svi su uvereni da su otišli u Beograd kako bi "radili". Policija intenzivno istražuje slučaj i apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije, obaveste nadležne organe.

Foto: Društvene mreže

Nestali brat i sestra Đastin i Aldina iz Vranja

Podsećamo, o nestanku brata i sestre oglasio se i njihov teča. Kako je potvrdio, Đastin (11) i Aldina (10) su nestali pre desetak dana.

- Molimo sve ljude dobre volje da prijave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, ne znamo gde su, kažu da su otišli autobusom za Beograd sa još nekoliko dece - izjavio je teča.

Fotografija brata i sestre deli se društvenim mrežama, a prema nezvaničnim informacijama, slučaj je prijavio deda koji je staratelj dečaka i devojčice, koji je naveo da dece nema nekoliko dana. On je zamolio sve koji ih vode da slučaj odmah prijave policiji.

Po nalogu nadležnog Tužilaštva, izveštaj o događaju biće prosleđen Centru za socijalni rad u Vranju, prenosi VOM.

BONUS VIDEO

Mole se svi koji primete decu ili znaju nešto o njima da se jave u najbližu policijsku stanicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading