NASTAVNICA RADMILA POSLE ČASA IZAŠLA IZ UČIONICE: Ono što joj se dogodilo nakon toga iznenadilo je celu Srbiju, "RASPLAKA ME OVO" (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.09.2024

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video-snimak je izazvao lavinu emocija

NASTAVNICA RADMILA POSLE ČASA IZAŠLA IZ UČIONICE: Ono što joj se dogodilo nakon toga iznenadilo je celu Srbiju, "RASPLAKA ME OVO" (VIDEO)

Foto: TikTok Printscreen/zdravopancevo

Učenici Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj” u Pančevu su prošle nedelje organizovali poseban dan kako bi ispratili svoju nastavnicu biologije, Radmilu Trkulju, u zasluženu penziju.

Društvena mreža TikTok postala je mesto ovog emotivnog događaja zahvaljujući video-snimku koji je dirnuo mnoge korisnike ove platforme.

- Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas  svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju - piše u opisu snimka.

Emotivan oproštaj

Kada je zazvonilo školsko zvono, označivši kraj jedne velike etape u njenom životu i početak nečega novog i mirnijeg, Radmila Trkulja je izašla iz učionice nesvesna da je čeka špalir đaka i kolega spremnih da joj aplauzom izraze zahvalnost u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik pratila u život.

 

@zdravopancevo Ponekad je dovoljno da vidite jedno uplakano lice, pa da i sami zaplačete, a to će vam se u ovom videu gotovo sasvim sigurno desiti (ne pitajte kako znamo). Nastavnica biologije u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj”, Radmila Trkulja, održala je danas svoj poslednji čas pre odlaska u zasluženu penziju. Kada se oglasilo školsko zvono, koje je označilo kraj jedne velike etape njenog života i početak neke nove, mirnije, nastavnica Radmila izašla je iz učionice ne sluteći da je čeka špalir đaka i kolega da joj aplauzom kažu „HVALA” u ime svih generacija koje je kao sjajan pedagog i posvećen nastavnik ispratila u život. Pred suzama na njenom licu nismo poklekli ni mi, a vi javite kako ste prošli. Kao i svaki put kad vidimo ovakav prizor, mi pomislimo samo jedno: ovo treba zaslužiti i za ovo se vredi roditi. I zato večeras i celo Pančevo aplaudira nastavnici Radmili! Želimo joj lepe penzionerske dane, dobro zdravlje i mnogo sreće! #pancevo #zdravopancevo ♬ Znam - Kaliopi & Željko Samardžić

 

Ovaj dirljiv prizor nije ostavio ravnodušnim ni mnoge gledaoce na društvenim mrežama, čije su suze potvrdile koliko je ovaj gest bio emotivan i nezaboravan.

Reakcije na društvenim mrežama

Video-snimak je izazvao lavinu emocija među korisnicima TikToka, a ispod njega su se nizali komentari iskrenog oduševljenja i divljenja. Mnogi su istakli da ih je ovaj događaj dirnuo do suza, hvaleći učenike na predivnom gestu poštovanja prema svojoj nastavnici.

- Ima još dobre dece.

- Rasplaka me ovo, Bože!

- Predivan gest poštovanja bravo dečice naša - bili su neki od ovih lepih komentara.

Ovaj emotivan oproštaj od dugogodišnje nastavnice biće zapamćen kao primer divne ljudske solidarnosti i poštovanja prema vrednim pedagozima koji su svojim radom ostavili neizbrisiv trag u životima mnogih generacija. Radmila Trkulja može biti ponosna na svoje učenike koji su joj priredili ovaj nezaboravan oproštaj.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading