ĐORĐU JE POTREBAN SAMO MIR I ZA TO JE SPREMAN DA PLATI! Jedan oglas za stan koji se pojavio u Beogradu mnogima stegao srce!

Autor:

Vesti

14.09.2024

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj oglas dobro pročitajte i nemojte zameriti što je prepun pravopisnih grešaka i već u startu davati negativne komentare.

ĐORĐU JE POTREBAN SAMO MIR I ZA TO JE SPREMAN DA PLATI! Jedan oglas za stan koji se pojavio u Beogradu mnogima stegao srce!

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Na beogradskim drvoredima pojavio se jedan oglas, koji je privukao veliku pađnju, ali i mnoge rastužila i srce im obavila tugom. 

 

Naime, pomoću tog oglasa jedan mladić pokušava da nađe stan. Neko bi rekao da nije u Beogradu jedini koji na taj način pokušava da pronađe krov nad glavom, ali ovaj oglas dobro pročitajte i nemojte zameriti što je prepun pravopisnih grešaka i već u startu davati negativne komentare.

 

- Zovem se Đorđe Ćelić, imam 25 godina, nemam porodicu. Preživljavam prodajom časopisa Liceulice u Francuskoj ulici u Beogradu. Potreban mi je stabilan smeštaj u kom mogu mirno da živim. Mogu da plaćam troškove struje i vode. Nisam bučan, uredan sam, i nikome neću smetati. Molim dobre ljude ako je iko u mogućnosti da mi pomogne - napisao je Đorđe i ostavio broj telefona 063/263-740.

Inače, reč je o mladiću, članu neprofitne organizacije Liceulice odnosno osobi sa posebnim potrebama. Na njihovom sajtu može se pročitati da su prodavci magazina osobe koje imaju potrebu za ekonomskim i socijalnim osnaživanjem i uključivanjem.

- Oni koji se najteže probijaju kroz tržište rada, nalaze u situaciji beskućništva, žive sa invaliditetom, u izolaciji, u riziku od siromaštva, ili u nekoj drugoj teškoj situaciji zbog koje ne mogu da dođu do posla na standardnom tržištu rada. Prodajom magazina stiču šansu za bolje uslove za život, integrišu se u društvo i zajednicu - navodi se, između ostalog, na sajtu.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading