TAKSISTA NASRNUO NA MLADIĆE JER SU MU TRUBILI! Prvo krenuo da ih bije, zatim uzeo biber sprej! Jezive scene snimljene na Terazijama! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.09.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislila sam da će ih pobiti"

TAKSISTA NASRNUO NA MLADIĆE JER SU MU TRUBILI! Prvo krenuo da ih bije, zatim uzeo biber sprej! Jezive scene snimljene na Terazijama! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Innstagram/moj_beo_grad_

Danas se dogodio incident na Terazijama, kada je nakon što su mu navodno trubili, taksista izašao iz kola i odlučio da se obračuna sa tri mladića.

On je, kako navodi očevidac, najpre na njih nasrnuo fizički, a zatim je odlučio da jednog od njih poprska biber sprejom.

Taksista najverovatnije ne pripada nijednom taksi udruženju, sudeći po navodima. 

 - Taksista se prvi zaustavio i izašao iz vozila, napao ova 3 momka jer su mu "svirnuli"

Tukli su se prvo, a onda je taksista izašao i isprskao dečka sa biber sprejom.

Dečko je iz nekog revolta ili straha vikao "vadite šipke" ali tih šipki nije bilo…

Sada kada sam malo sabrala, taksista je toliko ljutito i haotično izašao iz vozila da sam mislila da će da ih sve pobije. šta god da je bilo, ne vjerujem da je razlog za njegovo ovakvo ponašanje, jer ko bi ostao imun na ovo,a hoće li nešto naučiti iz toga, jer ova 3 momčića nemaju više od 23-4 - stoji u objavi na instagram stranici moj_beo_grad.

Podsećamo, u Urgentni centar u Beogradu juče su primljeni V.Š. i S.V. koji su tvrdili da su žrtve brutalnog napada u naselju Rakovica. Lekari su konstatovali da su mladići zadobili povrede glave, što je ukazivalo na ozbiljnost napada. Prema njihovim izjavama, napadači su bili maskirani i presreli su ih na ulici, nakon čega su ih tukli drškom pištolja.

Mladići su istakli da nisu uspeli da identifikuju napadače jer su bili maskirani, a nisu ni dobili prethodne pretnje koje bi ukazivale na mogući motiv za napad. Izjava da se "nikome nisu zamerili" dodatno baca senku misterije na ovaj slučaj, dok su njihove povrede svedočile o ozbiljnosti napada.

Policija je odmah obaveštena o ovom slučaju, a informacije su prosleđene Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu radi daljeg postupanja. Uzimajući u obzir ozbiljnost povreda i okolnosti napada, očekuje se da će nadležne institucije preduzeti sve mere kako bi rasvetlile ovaj slučaj i pronašle odgovorne za brutalni napad.

Ovaj slučaj je podsetnik na važnost bezbednosti građana, posebno u večernjim satima i na manje osvetljanim mestima. Apeluje se na građane da budu oprezni i da se pridržavaju mera lične bezbednosti kako bi se izbegle slične situacije.

Napad u naselju Rakovica ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a njegova ozbiljnost zahteva hitnu reakciju nadležnih institucija. Građani su pozvani da budu pažljivi i da se informišu o merama koje mogu preduzeti radi sopstvene bezbednosti, dok se istovremeno očekuje dalji razvoj događaja vezanih za ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading