SRBIN DAJE KUĆU I IMANJE, ALI POD JEDNIM USLOVOM! Čovek koji živi u inostranstvu dao ponudu o kojoj se priča!

Autor:

Vesti

27.08.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuću bi dali na čuvanje i održavanje na duži vremenski period nekom bračnom paru, koji nema krov nad glavom i kome je stvarno potrebno, i nekome koje spreman i sposoban da čuva i održava kuću i imanje kao i da redovno plaća komunalije, ističe čovek.

SRBIN DAJE KUĆU I IMANJE, ALI POD JEDNIM USLOVOM! Čovek koji živi u inostranstvu dao ponudu o kojoj se priča!

Foto: Natalija Atanacković

U istočnoj Srbiji ima dosta kuća koje su prazne jer su njihovi vlasnici u inostranstvu, dolaze samo tokom odmora, a cela domaćinstva do tada propadaju.

Kako to ne bi bio slučaj i sa njegovim imanjem, jedan čovek je našao rešenje. Naime, on je na Fejsbuku oglasio da svoje domaćinstvo daje na održavanje i čuvanje jer živi u inostranstvu. Naveo je šta sve ima na imanju, koliko zemlje, ali i kakve ljude traži. Oglas prenosimo u celosti:

"Na magistralnom putu između Bora i Majdanpeka, 1,5 km od glavnog puta na brdu, nalazi se imanje sa dvospratnom kućom, koja poseduje štalu i garaže, podrum.

Republika

Foto: Facebook

Post čoveka koji daje kuću i imanje

 

Kuća se nalazi oko pet kilometara od sela Luka. Kuća je na imanju od 10 hektara naše zemlje, koju takođe dajemo za obrađivanje. Kuća je polu sređena, sa PVC stolarijom. Kuća se nalazi 25 kilometara od grada Bora, 30 kilometara od grada Zaječara, 50 kilometara od grada Majdanpek.

Prve komšije su na razdaljini od 100-150 metara, tako da je veoma mirno. Pogodno za osobe koje vole prirodu i životinje i koje bi imale volju i želju da se bave poljoprivredom. Pogodno za čuvanje krava, ovaca, koza itd...

Republika

Foto: Facebook

Čovek traži ljude koji žele da rade

 

Kuću bi dali na čuvanje i održavanje na duži vremenski period nekom bračnom paru, koji nema krov nad glavom i kome je stvarno potrebno, i nekome koje spreman i sposoban da čuva i održava kuću i imanje kao i da redovno plaća komunalije (samo struju).

Pošto je svaki početak težak, mi bi smo takođe pomogli u početku što se tiče u nabavci stoke itd. kao i oko poljoprivredne mehanizacije. Mi živimo već dugo godina u inostranstvu, a i takođe kada dođemo u Srbiji budemo u gradu.

Ako postoji neko kome bi ovo značilo, može slobodno ostaviti kratki opis u komentaru i ja ću mu se javiti. Da napomenem samo, da je oglas za radno sposobne i voljne ljude koji bi da se bave poljoprivredom, i kojima imaju neki cilj.

Kao i da se radi o velikoj površini zemlje od 10 hektara i da nije cilj samo da se neko useli u kuću već i održavanje, volja, rad i trud. Mi naravno nudimo podršku ali ne da izdržavamo nekoga ko bi samo da boravi tu i kome treba samo smeštaj. Hvala na razumevanju. Pozdrav", napisao je jedan član Fejsbuk grupe Seoske kuće i imanja na poklon ili zakup, koji je želeo da ostane anoniman.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading