DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU! Muškarac izašao iz automobila i molio druge vozače da se sklone - HITNO REAGOVALA I POLICIJA!

Autor:

Vesti

26.08.2024

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja scena!

DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU! Muškarac izašao iz automobila i molio druge vozače da se sklone - HITNO REAGOVALA I POLICIJA!

Foto: Tanjug

Noćas se na graničnom prelazu Šepak odigrala prava drama kada je jedan muškarac izazvao haos trčeći od automobila do automobila i moleći vozače da mu naprave prolaz zbog hitnog porođaja svoje supruge. Muškarac, čiji identitet nije otkriven, uspaničeno je istrčao iz audija lozničkih tablica i apelovao na vozače da mu omoguće prolaz. Situacija je izazvala paniku među ljudima na prelazu, dok su policajci iz Bosne brzo reagovali i uspeli da raščiste gužvu.

INTERVENCIJA POLICIJE I BRZA REAKCIJA

Kako saznaje Telegraf.rs, policajci su brzo intervenisali i uspeli da raščiste gužvu koja se stvorila zbog ove dramatične situacije. Takođe, javili su kolegama iz Loznice šta se dešava, nakon čega je kolona brzo "uklonjena" kako bi muškarac sa trudnicom mogao proći.

ZAŠTO JE OVA SITUACIJA IZAZVALA TOLIKU PAŽNJU?

Ova dramatična scena izazvala je veliku pažnju javnosti zbog svoje neuobičajenosti i hitnosti situacije. Svakako, nije svakodnevno videti muškarca kako moli vozače na graničnom prelazu da mu omoguće prolaz zbog porođaja njegove supruge, pa je samim tim ova situacija privukla veliku medijsku pažnju.

VAŽNOST BRZE REAKCIJE I SOLIDARNOSTI VOZAČA

Ova situacija pokazala je važnost brze reakcije policije i solidarnosti vozača u hitnim situacijama. Solidarnost i empatija vozača na graničnom prelazu Šepak omogućili su muškarcu da sa trudnicom prođe kroz kolonu i stigne do bolnice na vreme.

KRAJNJI ISHOD

Nakon brze reakcije policije i razumevanja vozača, muškarac sa trudnicom uspeo je da prođe kroz kolonu i stigne do bolnice na vreme za porođaj. Srećom, zahvaljujući solidarnosti ljudi na prelazu, ova priča dobila je srećan kraj.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading