HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST: BIKOVI - ne razmišljajte o problemima, BLIZANCI - vaš zaljubljeni osmeh je očaravajuć i utiče i na partnera!

Autor:

Vesti

24.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SUBOTU 24. AVGUST: BIKOVI - ne razmišljajte o problemima, BLIZANCI - vaš zaljubljeni osmeh je očaravajuć i utiče i na partnera!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas nemojte imati prevelika očekivanja na poslu. Nemojte dopustiti nadređenima da vam zamažu oči obećanjima. Danas ćete se upoznati s mlađom osobom, koja će pozitivno uticati na vaše raspoloženje. Muči vas zubobolja.

Bikovi, ne razmišljajte o problemima. Radite posao odgovorno i nadajte se najboljem. Proći će i ova loša faza. Nemate dovoljno strpljenja za osobu koja vam se dopada. Možda je vreme da odustanete. Zdravlje je solidno.

Blizanci, menjate mišljenje i imate potrebu da se stabilizujete. Razmišljate i o godišnjem odmoru. Pokreće vas dobra komunikacija s voljenom osobom. Vaš zaljubljeni osmeh je očaravajuć i utiče i na partnera. Više se krećite.

Rakovi, danas bi trebalo da slušate instinkt. Ako on govori da ne treba da verujete kolegi, nemojte. Oslonite se na svoje veštine. Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja će da probudi ono najbolje u vama. Dobro se osećate.

Lavovi, dobijate poziv od prijatelja iz inostranstva. Oni vam mogu pomoći u poslu, te se potrudite da sačuvate dobre odnose. Na ovom planu solidna situacija. U iskušenju ste da uđete u tajnu vezu. U vama se budi želja da zavodite i osvajate. Odlično se osećate.

Device, kada je posao u pitanju, konačno ste mirni jer ste završili važne obaveze. Zadovoljni ste. Iznenadni priliv novca. Niste sigurni da je partner iskren prema vama. Danas je dan u kom ćete rešiti tu misteriju. Potreban vam je odmor.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading