BEOGRAĐANIN NESTAO U SUTOMORU! Sin moli za informaciju o svom ocu - evo gde je vidjen poslednji put

Autor:

Vesti

17.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više se ni na telefon ne javlja...

BEOGRAĐANIN NESTAO U SUTOMORU! Sin moli za informaciju o svom ocu - evo gde je vidjen poslednji put

Foto: Privatna arhiva

Beograđanin Slobodan Janković (90) nestao je jutros u Sutomoru, nekoliko sati nakon što je sa sinom doputovao na letovanje.

Prema rečima njegovog sina Saše, koji je kontaktirao "Primorski portal", njegov otac izgubio se jutros oko 10 časova. Kako je naveo sin, njegov otac se uputio prema piceriji "Montenegro", gde ga je videla i jedna komšinica.

- Više puta smo se čuli telefonom i pokušao sam da ga pronađem, međutim, nisam uspeo. Tokom poslednjih razgovora, kazao mi je da se nalazi na nekom brdu i da jedino vidi koze. Sa prijateljima i komšijama sam obišao Golo brdo, ali do večeras nisam uspeo da ga pronađem. Više se ni na telefon ne javlja - rekao je Saša.

On je uputio molbu građanima da ga ukoliko primete njegovog oca kontaktiraju na broj telefona +381677059774. Saša je dao i broj telefona svog oca 00381612274121.

Podsećamo, na putu Tivat - Budva, u mestu Kovačko polje, dogodila se tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio mladi državljanin Srbije, L.B. (22).

Nesreća se desila kada je L.B. izgubio kontrolu nad svojim motorom i sleteo sa puta, a sa njim je na motoru bila i ženska osoba koja je, na sreću, uspela da izbegne teže povrede.

Uzrok nesreće

Iako detalji uzroka nesreće još uvek nisu potpuno jasni, prema izveštajima sa lica mesta, izgleda da je gubitak kontrole nad motociklom bio ključni faktor koji je doveo do ove tragične situacije. Ovo nam još jednom podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje sa pažnjom, naročito kada su u pitanju motocikli koji su po prirodi vozila koja zahtevaju poseban stepen opreznosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading