JANJUŠ POBEGAO IZ BEOGRADA: Na ovom mestu je pronašao IDEALAN ŠTEK za ovo leto (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš se oglasio dok je bio na putu za Crnu Goru.

JANJUŠ POBEGAO IZ BEOGRADA: Na ovom mestu je pronašao IDEALAN ŠTEK za ovo leto (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš ovog leta koristi svaku priliku da se spusti do Crnogorskog primorja, gde je do nedavno bio sa ćerkom Krunom, a sada se na istom mestu našao sa muškom ekipom Mensurom Ajdarpašićem i Samirom Ramovićem. 

Međutim, kako je danas objavio snimak, dok se vozio za Crnu Goru uz pesmu Đorđa Balaševića "Rapsodija o Katrin, mnogi su njegov odlazak povezali sa dolaskom Aneli Ahmić u Beogdrad. Pogotovo što je izabrao baš ove stihove da objavi u svojoj Instargam priči:

- "Oprosti mi, Katrin, možda nisam bio fin, mada si mi bila draga. Oprosti mi, Katrin… Sve je sada samo dim… Našoj ljubavi – ni traga…"

On je, inače, tokom svog poslednjeg gostovanja u "Narod pita" izjavio da na moru menja žene na dnevnom nivou, što su neki protumačili kao provokaciju za Aneli.

Republika

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić se pre emisije vozala ulicama Beograda

Inače, on se ponovo našao u žiži sa Ahimićevom i njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem nakon uključenja njih dvojice u lajv Bojane Pavlović, na osnovu čega je većina zaključila da su njih dvojica zakopali ratne sekire da bi se urotili protiv Ahmićeve.

Ubrzo zatim, oglasio se Alibaba te objasnio da njihovo pomirenje nema veze sa njom, već su se jedan drugom ljudski izvinili zbog javnih prozivki tokom trajanja "Elite".

Podsetimo, Aneli Ahmić večeras gostuje na TV Pinku, a njen dolazak u Beograd nije protekao bez bure i haosa na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading