AIR SERBIA USPOSTAVLJA NOVU LINIJU: Građane će ova ruta posebno obradovati

Autor:

Vesti

16.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugoočekivana!

AIR SERBIA USPOSTAVLJA NOVU LINIJU: Građane će ova ruta posebno obradovati

Foto: Promo

Air Serbia otvara novu liniju ka Nici

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Srbije, najavila je uspostavljanje nove linije između Beograda i Nice. Nakon prekida saobraćaja zbog globalne pandemije, avio-kompanija planira da ponovo poveže srpsku prestonicu sa ovim francuskim gradom.

Detalji nove linije

Prvi let za Nicu zakazan je za 19. septembar ove godine, a planirana su dva nedeljna polaska - svakog četvrtka i nedelje. Putovanje će trajati oko dva sata, a karte su već dostupne za prodaju.

Nica će postati treća destinacija Air Serbia u Francuskoj, pridružujući se Parizu i Lionu. Pored Air Serbia, na ovoj liniji saobraća i mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air, koja obavlja tri nedeljna polaska tokom letnje sezone.

Povratak nakon prekida

Air Serbia je prvi put pokrenula letove ka Nicu 2019, ali je sezonska linija ukinuta naredne godine usled pandemije. Planovi za ponovno uspostavljanje letova 2022. bili su na snazi, ali dolazak Wizz Air-a na ovu liniju doveo je do promena u planovima srpske avio-kompanije.

Ova najava otvaranja nove linije predstavlja važan korak ka obnavljanju vazdušnog saobraćaja između Srbije i Francuske, pružajući putnicima više opcija za putovanje i povećavajući dostupnost ove popularne destinacije na Azurnoj obali.

Očekuje se da putnici sa zadovoljstvom prime ovu vest o uspostavljanju vrlo značajne avio-linije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading