VOZ NA PRUZI BEOGRAD CENTAR - RAKOVICA STAJAO ČETIRI SATA: U vagonima bilo 75 putnika, oglasila se "Infrastruktura"

Autor:

Vesti

09.08.2024

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polovina putnika je samoinicijativno napustila vagon uprkos upozorenjima

VOZ NA PRUZI BEOGRAD CENTAR - RAKOVICA STAJAO ČETIRI SATA: U vagonima bilo 75 putnika, oglasila se "Infrastruktura"

Foto: shutterstock

Ilustracija

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije“ uspešno su izvadile kompoziciju "BG Voza" iz tunela Stadion na pruzi Beograd centar - Rakovica u 10.40 sati. Voz koji je stajao zbog kvara na kontaktnoj mreži prevezen je do železničke stanice Beograd centar i stigao je u 10.50.

U toku su radovi na popravci kontaktne mreže na ovom delu pruge, što je dovelo do toga da se železnički saobraćaj odvija samo po jednom koloseku, uz značajna zakašnjenja vozova. Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" maksimalno su angažovane da kvar bude otklonjen i da pruga bude ponovo osposobljena za redovan saobraćaj.

U tunelu Stadion jutros je od 6.10 stajao putnički "BG Voz" koji saobraća između Resnika i Ovče. U vozu je bilo ukupno 75 putnika, od kojih je tridesetak napustilo voz samovoljno, uprkos protivljenju železničkog osoblja. Bezbednost putnika nije bila ugrožena.

- Železnički saobraćaj se zbog radova odvija samo po jednom, desnom, koloseku ove pruge, što prouzrokuje znatna zakašnjenja vozova na relaciji Beograd centar - Rakovica. Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" maksimalno su angažovane da kvar na kontaktnoj mreži na ovom delu pruge bude što pre otklonjen i pruga ponovo osposobljena za redovan saobraćaj vozova.

"Infrastruktura železnice Srbije" izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog neugodnosti - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading