SRPSKA PORODICA PREVARENA ZA SMEŠTAJ U GRČKOJ! Uplatili kaparu od 350 evra, a kad su došli sačekao ih HLADAN TUŠ! OTKAČILI IH I POLICIJA I BANKA, TRENUTNO NA ULICI!

Autor:

Vesti

07.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina je slala slike navodnog smeštaja i ubeđivala porodicu da je reč o idealnom mestu za odmor

SRPSKA PORODICA PREVARENA ZA SMEŠTAJ U GRČKOJ! Uplatili kaparu od 350 evra, a kad su došli sačekao ih HLADAN TUŠ! OTKAČILI IH I POLICIJA I BANKA, TRENUTNO NA ULICI!

Foto: Shutterstock

Porodica iz Srbije doživela je danas neugodno iznenađenje na svom letovanju na Halkidikiju nakon što su postali žrtve prevare. Naivno verujući prevarantkinji, oni su uplatili kaparu za apartman u Nea Rodi, ali su umesto toga ostali bez novca i bez adekvatnog smeštaja.


Naime, Dragana M. i njena porodica stupili su u kontakt sa prevarantkinjom po imenu Marina preko društvene mreže Fejsbuk. Nakon dogovora, uplatili su kaparu od 350 evra za apartman u Nea Rodi u blizini Jerisosa. Prevarantkinja im je navodno spustila cenu smeštaja, pravdajući to simpatijama prema Draganinoj porodici, te su na kraju dogovorili ukupnu sumu od 1000 evra za boravak.

Marina je slala slike navodnog smeštaja i ubeđivala porodicu da je reč o idealnom mestu za odmor, piše Blic.

Tvrdila je da je kuća udaljena samo 150 metara od plaže i da je pogodna za porodice sa decom. Nažalost, ispostavilo se da su slike vile i unutrašnjosti apartmana zapravo ukradene, te da je porodica prevarena.

- Zato što mi se sviđaš i imaš porodicu, mogu da ti napravim bolju cenu. Koliki je vaš budžet... Najbolja cena koju mogu da ti uradim je 100 evra po noći. Ali samo da znaš, ovde će teško biti naći stan za manje od 100 evra. Dakle, ako želite, mogu napraviti 1000 ukupno...  - glasile su poruke koje je prevarantkinja (ili prevarnt) slala porodici.

Marina se nije danima javljala na telefon ovoj porodici, ali su i pored toga, verujući da je sve u redu, krenuli na put ka Grčkoj. Porodica iz Srbije je nekoliko puta probala da je dobije preko mesindžera, ali odgovora nije bilo.


Nakon ovog neugodnog iskustva, porodica iz Srbije bila je primorana da traži novi smeštaj u Sartiju. Iako su prijavili slučaj policiji u Grčkoj, nisu uspeli da pronađu odgovarajući smeštaj za sebe i svoju decu. Čak ni banka preko koje su izvršili uplatu nije imala mogućnost da im pomogne u ovoj situaciji.

Inače, ova porodica još nije našla smeštaj.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading