SRPKINJI SE LETOVANJE U HOTELU SA 5 ZVEZDICA PRETVORIO U NOĆNU MORU! Otišla na more, pa se zarazila OPASNOM BAKTERIJOM

Autor:

Vesti

01.08.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je ozbiljne posledice

SRPKINJI SE LETOVANJE U HOTELU SA 5 ZVEZDICA PRETVORIO U NOĆNU MORU! Otišla na more, pa se zarazila OPASNOM BAKTERIJOM

Foto: Republika

hronika

D. J. je odlučila da svoje letovanje provede u Alanji, Turska, u luksuznom hotelu sa pet zvezdica i ultra all inclusive uslugom. Međutim, ono što je trebalo da bude opuštajući odmor pretvorilo se u noćnu moru kada je D. J. i njen dečko zadesila ozbiljna zdravstvena situacija.

Iako su bili oprezni i vodili računa o ishrani i higijeni, D. J. i njen dečko su se suočili sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Prvo je mladić koji su upoznali u hotelu završio u bolnici zbog dijareje, da bi se ubrzo i D. J. suočila sa istim simptomima. Njihova borba sa zdravstvenim tegobama vodila ih je do bolnice gde su proveli noći punu brige i straha.

D. J. je opisala svoje iskustvo u bolnici kao jezivo, ali istovremeno fascinantno zbog profesionalnosti i brige osoblja. Biti smešten u bolničku sobu i imati podršku i negu doktora, kao i mogućnost da njen dečko bude uz nju, doprinelo je osećaju sigurnosti uprkos teškoj situaciji.

Iako je boravila u hotelu sa ultra all inclusive uslugom, D. J. je bila suočena sa izazovom redukovane ishrane zbog zdravstvenih problema. Umesto raznovrsnih i obilnih obroka, morala je da se pridržava specifične ishrane propisane od strane lekara.

D. J. je otkrila da je njen zdravstveni problem bio uzrokovan parazitskom infekcijom tankog creva poznatom kao "đardija". Ova infekcija, koja se često prenosi putem kontaminirane hrane, izazvala je ozbiljne zdravstvene tegobe tokom njenog letovanja.

Iako je letovanje započelo sa obećanjem luksuza i opuštanja, D. J. je prolazila kroz izuzetno teško iskustvo borbe sa zdravstvenim problemima tokom svog boravka u Turskoj. Njena priča služi kao podsetnik da čak i najluksuznija letovanja mogu neočekivano da se pretvore u izazovne situacije koje zahtevaju hrabrost i izdržljivost.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading