PROSIDBA KOJA ĆE SVE RAZNEŽITI! Vatrogasac Petar verio je policajku Aleksandru, o njegovom činu svi pričaju! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.07.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna scena na niškom aerodromu!

PROSIDBA KOJA ĆE SVE RAZNEŽITI! Vatrogasac Petar verio je policajku Aleksandru, o njegovom činu svi pričaju! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Petar, vatrogasac iz Niša, zaprosio je svoju devojku Aleksandru na veoma lep i originalan način. Aleksandra je sudbonosno "da" rekla na niškom aerodromu uz vodene topove.

- Najvatrenija misija vatrogasca iz Niša. Uz vodeni pozdrav zaprosio devojku na niškom aerodromu. Rekla je “da”. Petar je vatrogasac na niškom aerodromu i želeo je da ugosti devojku Aleksandru, da joj pokaže kako izgleda njegov dan na poslu.  Aleksandra je zaposlena u niškoj policiji - preneo je portal 192_rs.

 

 

Podsećamo i na jedinstvenu prosidbu koja se dogodila krajem juna. Jedan vojnik je svečano položio vojničku zakletvu zajedno sa svojom junskom klasom. Nakon ceremonije, iznenadio je svoju devojku tako što ju je javno zaprosio.

Na snimku se vidi kako vojnik izlazi iz čete nakon što je položio zakletvu i obraća se svojoj devojci. On je kleknuo pred nju i zaprosio je, a ona je sa suzama u očima odgovorila sa "Da". Ostali vojnici su salutirali i pozdravili njegov čin, dok je par podelio svoju radost sa kolegama i prisutnima na ceremoniji. Fotografiju pogledajte OVDE.

Javne prosidbe nisu retkost, pa je, takođe u junu, jedan mladić zaprosio svoju devojku na Kaklemegdanu. 

 Za ovu posebnu priliku, stepenište i ograda bili su ukrašeni crvenim detaljima i balonima u obliku srca, stvarajući romantičnu atmosferu.

Kada je devojka prišla svom dečku, usledio je spektakularni vatromet, što je dodatno ulepšalo ovaj poseban trenutak. Ova scena mladih i zaljubljenih ljudi ganula je mnoge posmatrače, izazivajući pregršt pozitivnih emocija i komentara.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading