HITNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Ovaj granični prelaz biće ZATVOREN SATIMA

Autor:

Vesti

29.07.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadržavanje na putničkim terminalima na graničnom prelazu Preševo, na izlazu je 30 minuta, na ulazu 40 minuta, na Gradini na izlazu 50 minuta, na ulazu 30

HITNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Ovaj granični prelaz biće ZATVOREN SATIMA

Foto: printscreen

Teretni saobraćaj na graničnom prelazu Kelebija biće obustavljen 31. jula tri sata, saopštli su iz AMSS-a. 

- Na terminalu graničnog prelaza Kelebija će zbog planskog isključenja električne energije 31. jula 2024. godine, u periodu od 08.45 do 12.00 časova, doći do obustave teretnog saobraćaja. Putnički saobraćaj će se, zahvaljujući agregatu za napajanje električnom energijom, odvijati nesmetano - preneo je AMSS.

Uprava granične Policije Republike Srbije, prema informacijama, dobijenim u 17.15 sati saopštila je da putnička vozila čekaju na našim graničnim prelazima na izlazu od 30 do 50 minuta.

Zadržavanje na putničkim terminalima na graničnom prelazu Preševo, na izlazu je 30 minuta, na ulazu 40 minuta, na Gradini na izlazu 50 minuta, na ulazu 30.

Tertetnjaci na graničnim prelazima čekaju od sat do dva. Zadržavanje na teretnim terminalima naših graničnih prelaza na izlazu na Batrovicima i Sremskoj Rači je 120 minuta.

Na izlazu iz Srbije na graničnim prelazima Šid i Kelebija, na izlaz iz zemlje čeka se 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja. AMSS je apelovao na vozače da voze na bezbednom odstojanju i sporije kako bi imali vremena da sigurno reaguju i izbegnu sve iznenadne opasnost na putu uz upozorenje da se broj saobraćajnih nezgoda povećava srazmerno pojačanom intenzitetu saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading