NESTAO MARKO NIKOLIĆ IZ NIŠA! Porodica i prijatelji apeluju: Molimo sve vlasnike nadzornih kamera na Viniku da pregledaju snimke

Autor:

Vesti

25.07.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov nestanak prijavljen je u subotu, što je potvrdila niška policija.

NESTAO MARKO NIKOLIĆ IZ NIŠA! Porodica i prijatelji apeluju: Molimo sve vlasnike nadzornih kamera na Viniku da pregledaju snimke

Foto: Printscreen/Nestali Srbija

U subotu, 20. jula, 46-godišnji Marko Nikolić poslednji put je viđen kod crkve Svetog Luke na Viniku, a njegova porodica je prijavila njegov nestanak. Iz niške policije kažu da je u toku intenzivna potraga za njim.

Prema rečima prijatelja porodice Nikolić, Marko je visok oko 185 cm, mršav je, i poslednji put je viđen u crnoj majici sa natpisom, farmerkama i teget patikama. Njegov nestanak prijavljen je u subotu, što je potvrdila niška policija.

- Sve mere su preduzete. U toku je intenzivna potraga - rekli su u policiji.

Rođaci i prijatelji su sami organizovali potragu, ali dosad nisu pronašli Marka. Pozivaju sve vlasnike nadzornih kamera na Viniku da pregledaju snimke od subote, od podne pa nadalje. Kažu da bi im bilo od velike pomoći da saznaju u kojem je pravcu Marko otišao, kako bi mogli da usmere potragu na pravi način.

Molimo sve vlasnike nadzornih kamera na Viniku da pregledaju snimke od subote, od podne pa na dalje. Veoma bi bilo važno da znamo u kom je pravcu otišao, da bimo mogli da orgnizujemo potragu u pravom smeru - kažu prijatelji.

Ako neko ima informacije o nestalom Marku Nikoliću, može ih prijaviti najbližoj policijskoj stanici.

(Južne vesti)

Kada nestane osoba, važno je odmah preduzeti sledeće korake:

Kontaktiranje policije: Odmah prijavite nestanak lokalnoj policijskoj stanici. Pružite detaljne informacije o nestaloj osobi, uključujući opis, poslednju poznatu lokaciju, odeću koju je nosila, eventualne zdravstvene probleme i druge relevantne informacije.

Obaveštavanje porodice i prijatelja: Informišite bliske osobe o nestanku kako bi i oni mogli da pomognu u potrazi.

Pretraživanje poznatih lokacija: Proverite mesta gde osoba često boravi, kao što su kuća, radno mesto, dom prijatelja, omiljena mesta za šetnju itd.

Pregledanje nadzornih kamera: Ako je moguće, pregledajte snimke nadzornih kamera na mestima gde je osoba poslednji put viđena. Zatražite pomoć od vlasnika nadzornih kamera da pregledaju snimke.

Deljenje informacija na društvenim mrežama: Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama i zamolite ljude da podele objavu. Što više ljudi bude svesno nestanka, veće su šanse da će neko imati korisne informacije.

Kontaktiranje bolnica i skloništa: Proverite da li je osoba možda primljena u neku od bolnica ili skloništa.

Korišćenje medija: Ako je potrebno, obratite se lokalnim medijima za pomoć u širenju informacija o nestaloj osobi.

Povezivanje sa organizacijama za pomoć nestalim osobama: Kontaktirajte organizacije koje se bave traženjem nestalih osoba kako bi dobili dodatnu pomoć i savete.

Praćenje tragova i informacija: Redovno pratite sve nove informacije koje dobijete i delite ih sa policijom.

Održavanje komunikacije sa policijom: Budite u stalnom kontaktu sa policijom i obaveštavajte ih o svim novim saznanjima ili tragovima.

Preduzimanje ovih koraka može značajno povećati šanse za pronalaženje nestale osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading