OPOZICIONI MEDIJ NA APARATIMA! OBJAVILI ANKETU O RUDARENJU LITIJUMA: Dve trećine glasalo ZA litijum! Građani neće na protest, hoće RAZVOJ Srbije! (FOTO)

Autor:

Vesti

25.07.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani prekinuli mračni spin koji propagiraju opozicioni mediji!

OPOZICIONI MEDIJ NA APARATIMA! OBJAVILI ANKETU O RUDARENJU LITIJUMA: Dve trećine glasalo ZA litijum! Građani neće na protest, hoće RAZVOJ Srbije! (FOTO)

Foto: Printscreen

Nakon jutrošnjih dešavanje u Loznici i nedavnih u Valjevu, ekipa jutarnjeg programa jednog medija rešila je da pita Zaječarce - da li bi podržali "ekološke" proteste, koji služe za slabljenje naše države i šta oni misle o otvaranju rudnika litijuma, a onda je usledila "paljba" besnih građana, koji smatraju da je litijum razvojna šansa naše zemlje!

Rezultati ankete koji je objavio ovaj opozicioni mediji bili su pogubni po isti, jer su i te kako očekivali da odgovori građana idu u prilog propagandi koju vode protiv litijuma, koji je najveća razvojna šansa Srbije, pa možda u istoriji!

Građani su se u velikom broju odazvali anketi i skršili jednim klikom predrasude koje se grade o eksploataciji litijuma već godinama unazad.

Za opciju protiv eksploatacije litijuma bilo je skromnih 33 posto, odnosno 632 glasača, dok je za rudarenje litijuma bio 67 odsto, odnos 1259 glasača! 

Foto: Printscreen

Rezultati ankete

Što se kaže, vox populi, vox dei - glas naroda, glas boga. Nadamo se da će ubuduće krugodvojkaški "krem de la krem" umeti da ceni ono što stanovnici ove zemlje misle i da imati, ako ništa ostatak moralnog kodeksa, da ne izuste kako je njihova mržnja mržnja svih ili ne daj bože njihovo "stručno" mišljenje, mišljenje većine, navodno ucenjenih građana naše predivne Srbije. 

Ova anketa dala je odgovor na sve! Šta li će sada reći vajni stručnjaci, koji se bore protiv litijuma, ne zbog navodne brige za životnu sredinu, već zbog žala što pitanje iskopavanja ove rude nije bilo u njihovo vreme. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
Deki

25.07.2024 18:47

Rudarenje litijuma je budućnost razvoja Srbije!

Tanja

25.07.2024 18:48

To je i očekivano jer narod podržava sve što radi Predsednik Vučić jer je to u korist Srbije .

Zlatko

25.07.2024 18:52

Litijum je projekat od nacionalne važnosti

Alen

25.07.2024 18:57

Narod je jasno rekao svoje stavove putem anketa, pokazujući da većina želi razvoj Srbije, a ne proteste protiv rudnika litijuma.