FILIPOV NAJBOLJI DRUG SE UBIO PET MESECI NAKON NJEGOVOG NESTANKA! Porodica veruje u dve opcije i nada se da je dobro

Autor:

Vesti

17.07.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još veća misterija pojavila se kada je otkriveno da je Filipov broj telefona bio aktivan na Viberu 15. marta

FILIPOV NAJBOLJI DRUG SE UBIO PET MESECI NAKON NJEGOVOG NESTANKA! Porodica veruje u dve opcije i nada se da je dobro

Foto: Nestali Srbija

Filip Urumović (21) nestao je 20. novembra prošle godine iz sela Klenak kod Sremske Mitrovice. Tog jutra je viđen kako šeta obalom pored mosta i razgovara mobilnim telefonom. Nakon toga, Filipu se gubi svaki trag.

Njegova porodica, posebno deda Branko Jakovski, ne gubi nadu da je Filip živ. Veruju da se možda sklonio zbog nekog problema. Situacija je postala još komplikovanija kada je Filipov najbolji prijatelj i kolega, Lazar (26), izvršio samoubistvo 1. aprila. Lazar i Filip su radili zajedno i bili su nerazdvojni. Branko se pita da li je Lazar ostavio neko oproštajno pismo koje bi moglo pružiti trag o Filipovom nestanku.

Ja bih voleo da je Lazar ostavio neko oproštajno pismo, da nam kaže zašto je to uradio, a možda bi nam otkrio nešto što nije smeo da kaže, da pomogne i ostavi nam neki trag koji bi nas možda doveo do mog Filipa.

Još veća misterija pojavila se kada je otkriveno da je Filipov broj telefona bio aktivan na Viberu 15. marta ove godine, četiri meseca nakon njegovog nestanka. Istraga trenutno proverava da li je s tog broja komunicirano s nekim, kao i da li je Filip bio u kontaktu sa Lazarom. Branko je izrazio želju da se veštači Lazarov telefon kako bi se možda otkrilo da je Filip živ.

Filip je u kući ostavio sva dokumenta, ali nisu pronađeni ključ od automobila i mobilni telefon. Prema rečima Branka, Filip nije bio problematičan, radio je u fabrici i bio je vredan mladić. Nikada nije govorio o problemima ili pretnjama. Deda se priseća da su se pozdravili dan pre nego što je nestao, kada je Branko putovao u Severnu Makedoniju. Filipovo ponašanje pre nestanka bilo je neobično, postavljao je pitanja koja ranije nije postavljao.

Filipov nestanak dodatno zbunjuje činjenica da su svi snimci s kamera pregledani i da se ne vidi da je Filip skočio u reku. Njegova porodica veruje u dve opcije: da je Filip napustio sve i otišao da živi negde zbog eventualnih problema ili da je otet i da mu je neko naudio.

Filip je živeo sa dedom i bakom od kada ga je otac napustio. Iako je govorio da se ne viđa sa ocem, komšije su javljale da su ga viđale s njim. Branko se nada da Filipov nestanak nema veze s ocem, koji ima loše navike.

Istraga je u toku i porodica se nada da će dobiti informacije koje će ih dovesti do Filipa.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading