ŠOKANTNA MOLBA DOKTORKE IZ DOMA ZDRAVLJA! "Za pregled je potrebno..."! MREŽE EKSPLODIRALE! (FOTO)

Autor:

Vesti

10.07.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebeski narod, pisalo je uz sliku šaltera na kome je istaknut natpis

ŠOKANTNA MOLBA DOKTORKE IZ DOMA ZDRAVLJA! "Za pregled je potrebno..."! MREŽE EKSPLODIRALE! (FOTO)

Foto: Republika

Svake godine, sa dolaskom prvih vrućina, tema neprijatnih mirisa postaje neizbežna na javnim mestima kao što su autobusi, apoteke i supermarketi.

 

 

Međutim, nedavno se jedno upozorenje u jednom Domu zdravlja u Srbiji istaklo kao posebno neobično. Na šalteru je osvanuo papir na kome je velikim ćiriličnim slovima pisalo: "Za pregled kod doktorke potrebno je da se okupate"!

Ova poruka na društvenim mrežama podelio je korisnik "Chief Cochise", a ona je izazvala burnu raspravu među svima onima koji su je videli. Međutim, korisnik nije napisao u kom domu zdravlja je zabeležio neobično upozorenje.

- Nebeski narod - pisalo je uz sliku šaltera na kome je istaknut natpis.

"Ovo da stoji na ulazu u svaki autobus, apoteku, menjačnicu, dragstor, supermarket i 'držite higijensko odstojanje minimum pola metra od drugih ljudi'", "Pitam pacijenta što nije oprao zube a on odgovora: 'Pa kupam se kad idem kod prave doktorke (ja sam stomatolog)", "Zar stvarno, dotle došlo. Sve očekujem da mi neko kaže da je u pitanju fora", "Ja sam jednom ušla u Dom zdravlja da vadim krv i bila sam trudna, taj miris koji sam tada osetila nisam nigde nikada. Možda čak ni u autobusu nije bilo tako. Nisam mogla da izdržim, prozori zatvoreni, WC mi nije ni pao na pamet, povratila sam napolju i otišla kući", glasili su samo neki od komentara.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading