ENGLEZI UREKLI SAMI SEBE, VEČERAS NEMAJU ŠANSE! Za sve su krive konjske trke

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

10.07.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebali je samo da ćute.

ENGLEZI UREKLI SAMI SEBE, VEČERAS NEMAJU ŠANSE! Za sve su krive konjske trke

Foto: Tanjug/AP

Vlasnik paba, Met Bejli, koji upravlja Par In-om u Kornvalu, je verovatno upropastio nade Engleske da osvoji Evropsko prvenstvo 2024. Naime, on je sponzorisao trku konja na stazi u Njutn Abotu pod nazivom "Dobro urađeno Engleska Euro šampioni 2024 Handicap Chase". Ova odluka je izazvala pažnju i podigla dosta prašine, pogotovo s obzirom na trenutni položaj Engleske na prvenstvu.

 

 

Bejlei je izjavio kako je siguran da će Engleska osvojiti prvenstvo, ali istovremeno je svestan da bi ova odluka mogla da mu se obije o glavu. "Ako se ovo ostvari, biću genije, a ako ne, barem će biti razlog za smeh. Želeli smo samo da se malo zabavimo i da privučemo pažnju ka našem pabu," izjavio je Bejli.

 

 

Ovo nije prvi put da je Bejli sponzorisao trku konja, a on ističe da ima odličan odnos sa trkačkom stazom u Njutn Abotu. Takođe, ističe da je Par In jedan od retkih pabova u Kornvalu koji prati trke konja i podržava trkačku stazu, te da je posvećen upravo trkama konja.

Ovo je četvrta trka koju je Bejli sponzorisao ove godine, a on se nada da će se Engleska pokazati kao srećna zemlja. Takođe, izražava nadu da bi čak i tim Engleske mogao da poseti stazu u Njutn Abotu i da zajedno sa njim uruče pehar pobedniku trke.

Očekuje se da će trka pod nazivom "Dobro urađeno Engleska Euro šampioni 2024 Handicap Chase" privući pažnju javnosti i dodatno podgrejati atmosferu oko Engleske na Evropskom prvenstvu. Ali takođe postoji i ona druga strana, a to je da baš zbog tog natpisa, Engleska večeras ispadne u borbi protiv Holandije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading