NAJSIGURNIJI NAČIN DA VAS POJEDU KOMARCI! Zbog OVOG uređaja Srbi na letovanju NAGRABUSILI!

Autor: M. J.

Vesti

09.07.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo je falilo da nam uređaj zapali apartman, a da vam ne pričam da smo se vratili dan ranije jer su nas krvopije izmasakrirale

NAJSIGURNIJI NAČIN DA VAS POJEDU KOMARCI! Zbog OVOG uređaja Srbi na letovanju NAGRABUSILI!

Foto: Republika, Tanjug

Raid

Ukoliko želite da zapalite skupo plaćeni apartman na letovanju u inostranstvu, a da vas usput komarci urnišu i upropaste vam odmor, onda se odlučite za električni rasterivač komaraca marke raid.

O čemu se, u stvari, radi?

Ogorčeni čitalac Republike, čiji su podaci poznati našoj redakciji, javio nam se pošto se s dugo čekanog odmora vratio dan ranije! Razlog je prava najezda komaraca, zbog kojih je pomenuti proizvod, koji u Srbiji prodaje predstavništvo italijanske firme "SC Jonhson Italy SRL", i pazario uoči polaska za Grčku.

RASPAKIVANJE

- Raspakovali smo se i, ništa ne sluteći, sačekali vreme za spavanje, a krvopije su već uveliko zujale po sobi. Montirali smo uređaj prema uputstvu i uključili ga u utičnicu, spremajući se da posle napornog puta od 700 i kusur kilometara odspavamo i odmorni dočekamo sutrašnji prvi izlazak na plažu - priča naš sagovornik, i dalje vidno iznerviran.

Dok ih je već hvatao san, supruga mu je skrenula pažnju da se u sobi oseća neprijatan miris:

- Smrdelo je na plastiku. Prvo smo pomislili da smrad dolazi spolja, ali sam onda proverio uređaj i gotovo da sam se opekao! Raid je bio bukvalno usijan, a da nije prošlo ni deset minuta otkako smo ga uključili. Brže-bolje sam ga izvukao iz utičnice, strahujući da se ne zapali i napravi nenadoknadivu štetu.

Pitanja ostala bez odgovora

Portal Republika je juče pokušao da dobije odgovore od predstavništa firme "SC Jonhson Italy SRL" u Srbiji. Na mejl zastupnika Nenada Petrovića poslali smo pitanja da li je upoznat s mnogobrojnim pritužbama mušterija na ovaj uređaj. Takođe, pitali smo i da li planiraju da na neki način obeštete ljude kojima je zbog neprofesionalnosti propao odmor, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovore.

Naš čitalac napominje da su u sobi bili supruga, ćerka i on i naglašava da ne sme ni da pomisli šta je moglo da se desi da nisu na vreme primetili da je uređaj opasan po život.

- U prvi mah smo pomislili da možda nešto nije u redu s naponom u apartmanu, ali su punjači za mobilni telefon sasvim normalno radili kad se utaknu u struju, kao i pegla. Kontaktirali smo s nekim prijateljima koji su nam rekli da je za taj tip rasterivača komaraca i insekata normalno da se malo zagreje, ali toliko sigurno ne, i da se ne igramo - dodaje iznervirani turista.

NIJE JEDINI

Ukratko, čitav odmor je protekao u uzaludnoj borbi s komarcima jer je ova beogradska porodica bezuspešno pokušavala da pronađe neko efikasno sredstvo. Spavali su, kaže, po dva-tri sata i sutradan nisu bili ni za šta.

- Dan pre nego što je bio rok da napustimo apartman, supruga i ja smo se pogledali i odlučili da se spakujemo i krenemo za Beograd. I sve to zbog neprofesionalnosti kompanije koja se šepuri svojom reputacijom i reklamira na sva zvona. Kasnije sam se raspitao i saznao da su mnogi prošli isto kao i mi sa raidom - zaključio je naš sagovornik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading