HIT SNIMAK! Evo kako su momci iz Bečeja našli način da se bore protiv TOPLOTNOG TALASA I CRVENOG METEOALARMA - svi im aplaudiraju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.07.2024

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izumeli "pokretni bazen"!

HIT SNIMAK! Evo kako su momci iz Bečeja našli način da se bore protiv TOPLOTNOG TALASA I CRVENOG METEOALARMA - svi im aplaudiraju! (VIDEO)

Foto: RHMZ, Printscreen/Instagram/192_rs

Grupa momaka iz mesta Radičević kod Bečeja pronašla je način da se rashladi i izbori sa toplotnim talasom koji je već stigao u našu zemlju. 

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) saopštio je da će jak i dugotrajan toplotni talas u Srbiji danas i sutra usloviti maksimalnu temperaturu od 33 do 37 stepeni Celzijusa, a od srede do kraja sledeće sedmice od 35 do 40 stepeni, uz tropske noći u urbanim sredinama.

Toplotni talas pratiće i izražen deficit padavina, navodi RHMZ. 

Narandžasti meteoalarm, koji označava opasno vreme, na snazi je u gotovo celoj Srbiji, osim zapada i jugozapada zemlje.

Međutim, za ove momke nema vrućine jer su "izumeli" bazen na traktoru! Oni su, naime, u prikolicu postavili neku vrstu folije ili cerade, a potom istu napunili vodom. 

Pogledajte njihov način da prežive današnju temperaturu:

 

 

- "Kraljevi", "Majstori", "Baš uživaju, neka nastave" - samo su neki od oduševljenih komentara na društvenim mrežama.

Podsećamo, ovakav prizor i nije neka "novotarija", budući da su i ranijih godina "pokretni bazeni" cirkulisali manjim mestima u Srbiji. 

Tako je 2021. Stari Slankamen imao svoju traktorsku senzaciju, a iste godine su se i Ivanjčani brčkali u mobilnom bazenu.

A kako se vi rashlađujete na ovako visokojm temperaturi? U ovom trenutku, u Beogradu je 35 stepeni i on je jedan od najtoplijih gradova u Srbiji.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading