HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. JUN! BLIZANCI - oprezno sa manipulativnim kolegama na poslu, BIKOVI - čuvajte se komplikacija u partnerskim odnosima!

Autor:

Vesti

20.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 20. JUN! BLIZANCI - oprezno sa manipulativnim kolegama na poslu, BIKOVI - čuvajte se komplikacija u partnerskim odnosima!

Foto: Shutterstock

Rakovi - oprezno s rizičnim investicijama, danas se nemojte rukovoditi instinktima, već odluke donosite na timskom nivou. Što se tiče ljubavi, ukoliko je vaša veza nedefinisana, ovaj dan je povoljan za razgovor s partnerom i kompromisno rešenje. Odlično se osećate!

Lavovi - ukoliko se bavite trgovinom, ovaj dan je izuzetno povoljan za vaše poslovanje i finansijski dobitak. Ako ste slobodni, očekuje vas ljubavna avantura na putovanju. Lavovi koji su u braku uspešno će rešiti neki veliki problem.

Vage - izbegavajte paralelnu vezu, postoji mogućnost da budete otkriveni. Može se desiti skandal ili ozbiljniji konflikt.

Strelčevi - zvezde su vam naklonjene ako želite da promenite posao. Očekuje vas važan razgovor. Danas se možete ozbiljno pozabaviti nekim problemom u vezi. Otvoreno izložite partneru šta je to što vam smeta.

Jarčevi - Vaš odnos s nadređenima danas može biti problematičan. Moguće su nesuglasice, pa je neophodan kompromis. Uživate u zajedničkim trenucima s partnerom. Pravite planove za budućnost. Moguća prinova. Što se tiče zdravlja, trebalo bi više da se krećete.

Vodilije - planete vam pružaju podršku da pređete na novo, bolje radno mesto. Očekuju vas važne vesti i bitan poslovni sastanak. Period stabilizacije u odnosu s partnerom donosi vam priliku da nastavite vašu ljubavnu priču. Muči vas nesanica.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading