MISTERIJA NESTANKA FARMACEUTA MILANA ĐORĐEVIĆA IZ NIŠA SE SAMO PRODUBLJUJE! Čuo se sa ženom i kao da je u zemlju propao!

Autor:

Vesti

17.06.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas, prema rečima njegovog brata Dejana Đorđevića, na mestu gde je pronađen Milanov automobil, kod izletišta Bojanine vode, više nikoga nema.

MISTERIJA NESTANKA FARMACEUTA MILANA ĐORĐEVIĆA IZ NIŠA SE SAMO PRODUBLJUJE! Čuo se sa ženom i kao da je u zemlju propao!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/facebook/Niška Inicijativa

Prošlo je sedam dana otkako je nestao farmaceut iz Niša Milan Đorđević, ali i dalje od njega nema ni traga ni glasa. Ni opsežna pretraga terena, u kojoj su učestvovali policija, žandarmerija, vojska, planinari, lovci, prijatelji i rodbina, nije rešila osnovno pitanje: šta se dogodilo s Milanom.

Danas, prema rečima njegovog brata Dejana Đorđevića, na mestu gde je pronađen Milanov automobil, kod izletišta Bojanine vode, više nikoga nema. Kako nezvanično "Blic" saznaje, policija jeste na terenu, ali je promenila pravac istrage, pa se sada nalaze na potezu od Bojaninih voda prema selu Studena.

Porodica nema informacije da li je istraga usmerena u drugom pravcu. Dejan kaže da se tokom jučerašnjeg dana potraga bazirala na selo. Niko im ništa ne govori, svi ćute, pa se sami angažuju na sve moguće načine da saznaju neke detalje. Potraga se bazira na ličnim naporima, angažovanju pasa tragača i dronova, ali nema konkretnih rezultata.

U Gorskoj službi su potvrdili da trenutno nema nikoga na poznatom niškom izletištu. U Policijskoj upravi u Nišu navode da je opsežna potraga terena i dalje u toku. Pretražene su sve staze koje vode do izletišta, kao i planinskih vrhova i okolnih sela, ali ni tragova nestalog Milana.

Nestanak farmaceuta počeo je u ponedeljak uveče, kada se nije vratio kući s posla i nije se javljao na mobilni telefon. Poslednji kontakt s njim imala je njegova supruga tog dana u podne, kada se javio da neće stići da uzme dete iz vrtića. Prema rečima njihovih roditelja, to nije ništa čudno, jer se i ranije dešavalo.

Kasnije se od kolega iz jedne farmaceutske kuće u kojoj je Milan radio saznalo da je u poslednje vreme bio uplašen, uznemiren, da je od koleginice tražio tablete za spavanje, jer ga navodno mučila nesanica. 

Milan Đorđević, visok 185 cm, poslednji put je viđen u beloj košulji sa plavim prugama, teget pantalonama i braon cipelama. Njegov automobil marke "Škoda" pronađen je u podnožju Suve planine.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading