NORA, MILOŠ, LAZAR i TAMNAVA kao krem svetske namenske industrije! Jugoimport-SDPR predstavlja Srbiju na međunarodnoj izložbi Eurosatory 2024 u Parizu (FOTO/VIDEO)

Autor: Promo

Vesti

17.06.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodna izložba NVO „Eurosatory 2024" održava se u Parizu u periodu od 17-21. juna 2024. godine.

NORA, MILOŠ, LAZAR i TAMNAVA kao krem svetske namenske industrije! Jugoimport-SDPR predstavlja Srbiju na međunarodnoj izložbi Eurosatory 2024 u Parizu (FOTO/VIDEO)

Foto: Jugoimport SDPR

Eurosatory  je jedan od najznačajnijih i najposećenijih izložbi NVO u regionu Evrope. Broj izgalača kao jedan od egzaktnih kriterijuma obima izložbe je na ovogodišnjoj manifestaciji "Eurosatory 2024" dostigao broj preko 2000 izlagača iz 62 zemlje, a prisutno je i preko 250 zvaničnih inostranih delegacija iz 96 zemalja.

Republika

Foto: Jugoimport SDPR

 

Prikazana su trenutno najznačajnija svetska dostignuća u oblasti razvoja i proizvodnje sredstava NVO.

Izložbeni štand Jugoimport-SDPR, kao integratora odbrambene industrije Srbije, nalazi se na izuzetno povoljnom položaju- veličine 204 m2. Ovom prilikom prezentovana su sredstava i kapaciteti, kako iz sopstvene proizvodnje i razvoja, tako i preduzeća odbrambene industrije Srbije.

Republika

Foto: Jugoimport SDPR

 

Ponuda Jugoimport- SDPR prikazana je kroz eksponate sredstava NVO i makete složenih borbenih sistema, multimedijalne prezentacije, postere i promotivne filmove.

Poseban akcenat u prikazu eksponata dat je na: borbeno oklopno vozilo „Miloš“ i „Miloš 2“, višenamensko borbeno oklopno vozilo „Lazar 3“ i „Lazar 3M", samohodno artiljerijsko oruđe 155 mm „Nora M21“ i „Nora NG“, višecevni modularni samohodni lanser raketa 122/262 mm „Tamnava“ i dr.

Predstavljene su i rakete „Grad“ i „Munja“, minobacačka municija 60-120 mm, municija srednjeg kalibra 20-57 mm, upaljači, artiljerijska municija 105-155 mm, artiljerijske rakete 107 mm i 122 mm, zaštitna oprema, snajperske puške 7.62 mm i 12.7 mm, jednometni i šestometni bacači granata, automatske puške 5.56 i 7.62, modularna puška, RBR 120 i dr.

Već prvog dana sajma izložbeni štand Jugoimport-SDPR posetio je veliki broj komercijalnih posetilaca i inostranih delegacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading